Vi er ved at opdatere priser efter ny lov om bilafgifter. Kontakt os for korrekt pris.

Ford Transit Leasing

Ford Transit Leasing

Byg din egen Ford Transit leasingaftale, og få den bedste pris.
lave priser tjek
Priserne inkluderer service- og vedligeholdelsesaftale samt brændstofskort.
Nemt og gennemsigtigt tjek
Vælg mellem udstyrsmodellerne Trend , Limited.
direkte fra fabrikken tjek
Levering til døren direkte fra fabrikken.

Hvilke fordele får jeg ved leasing af en Ford Transit?

En Ford Transit Van er en solid og stabil samarbejdspartner i din travle hverdag. Det er ikke for ingenting, at Ford er den største leverandør af varebiler i hele Europa. Hos os får du, ved leasing af Ford Transit Van, en helt aktuel og gennemsigtig pris på din leasingaftale.

Når du skal vælge en god og pålidelig varebil til den professionelle erhvervskørsel og -transport, går du ikke galt i byen med en Ford Transit Van. Fords historie som en leverandør af prisvenlige og holdbare varebiler betyder, at du sagtens kan stole på Ford Transit Van til at være en værdifuld del af din arbejdsdag.

Ford Transit Van er udviklet til at give dig mange fordele både i forhold til læsning og komfort ved kørsel, hvilket er optimalt for erhvervskunder. Vi oplister derfor fordelene her.

 • Vælg op til 4,2 meter i varerumslængde. Med mulighed for 2 andre længder afhængig af, hvad du har brug for. Du har også mulighed for at vælge mellem to taghøjder og modellerne har en tilladt totalvægt på mellem 3500 og 4700 kg. Her har du også op til hele 15,1 kubikmeter plads i varerummet. På den måde kan du sikre dig, at du altid har plads til lige præcis det, du skal transportere i løbet af arbejdsdagen.
 • Få nemmere ved at læsse varerummet. Med leasing af en Ford Transit Van. Her er adgangen til varerummet nemt og hurtigt med et indbygget bagtrin. Samtidig er varerumsgulvet lavet til at være nemt rengjort og robust, så du ikke skal være bange for at sætte det tunge læs ned uden at bukke dig alt for langt.
 • Vær komfortabel på den lange køretur eller den korte smuttur med varerne. En Ford Transit Van har en lys kabine med ekstraordinær finish og raffinement, hvor intelligent teknologi og udstyr er en integreret del af kabinen. Et godt eksempel er foldebordet, som er indbygget i det dobbelte passagerforsæde og stort nok til din bærbare computer.
 • Tag produktiviteten til nye højder med Ford SYNC 2. SYNC 2 gør det muligt at ringe op, læse sms’er via lydoplæsning eller andet ved hjælp af talekommandoer. Du kan selvfølgelig også betjene den 6 tommers berøringskærm på normal vis. Ved ulykker kan disse funktioner endda hjælpe med at ringe hurtigt op til alarmcentralen.

Hvilken slags trækkraft får jeg ved leasing af Ford Transit Van?

Når du vælger leasing af en Ford Transit Van, så får du generelt en bil, der kan trække rigtig meget. Du får en 2.0 l Ford EcoBlue TDCi-dieselmotor, som leveres i 3 varianter af motoreffekt. Fælles for alle varianterne er dog, at motorerne overholder Euro 6 emissionsstandarder, så de har god effekt, moment og samtidig lavere brændstofforbrug.

Du kan få op til 170 HK med en Ford Transit Van, og serviceintervallet er sat op til 60.000 km eller 2 år. Du kan også vælge hvilket slags træk, modellen leveres med, og her har du mulighed for både forhjulstræk, baghjulstræk og firehjulstræk.

Se også vores andre modeller af varevogne fra Ford; Ford Transit Custom og Ford Transit Connect

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er prisen på leasing af en Ford Transit?

Hos Kassebil.dk tilbyder vi leasing af en Ford Transit fra kun 0,- pr. måned. Du kan beregne din konkrete pris ved hjælp af vores prisberegner. Vælg din variant og tilføj dit ekstraudstyr efter behov. Herefter vil du blive præsenteret for en pris. Har du behov for yderligere udstyr, tilføjes det ved at kontakte os.

Hvad er udbetalingen på en Ford Transit?

Blandt de få i markedet tilbyder Kassebil.dk en lav udbetaling fra 0,- kr. på leasing af en Ford Transit. Det er naturligvis nødvendigt, at du bliver kreditgodkendt, før at en endelig aftale kan indgås. Hvis du er i tvivl, om dit regnskab er stærkt nok, kan du altid kontakte os, så kan vi vurdere dit regnskab, før vi søger en kreditgodkendelse. Ved et stærkt regnskab er det bestemt muligt at undgå en udbetaling, dog kan det være svært at opnå 0 kr. i udbetaling ved et svagt regnskab.

Hvor lang leveringstid er der på en Ford Transit?

Leveringstiden på en Ford Transit kan variere. Er du interesseret i en speciallavet, kan der være helt op til 3 måneders levering. Dog oplever vi ofte leveringstider på kortere end 6 uger, og ved populære biler oplever vi ofte, at der står en i landet som kan straksleveres.

Minimer Sammenlign biler
Logo af Kassebil.dk
 • Åbningstider:
  Man - Fre
  09:00 - 17:00
 • Telefon:
 • CVR:
  41462582

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag vores seneste kampagnetilbud, tips og tricks og andre spændende nyheder.

© 2021 Kassebil.dk - en del af DNC Group.