Vi er ved at opdatere priser efter ny lov om bilafgifter. Kontakt os for korrekt pris.

Ford Transit Connect Leasing

Ford Transit Connect Leasing

Byg din egen Ford Transit Connect leasingaftale, og få den bedste pris.
lave priser tjek
Priserne inkluderer service- og vedligeholdelsesaftale samt brændstofskort.
Nemt og gennemsigtigt tjek
Vælg mellem udstyrsmodellerne Trend, Limited, Active, Sport.
direkte fra fabrikken tjek
Levering til døren direkte fra fabrikken.

Ford Transit Connect Limited

Skal det være lidt sjovere at køre Connect? Måske er Limited varianten noget for dig. Du får det samme som i Trend plus en masse ekstraudstyr som du kan se nedenunder.

Standardudstyr

Prisen starter fra

2,060 DKK
Service inkluderet serviceaftale tjek

Alle fremviste priser er eksklusiv moms

L = Længde H = Højde

Ford Transit Connect Sport

I sport udgaven af Ford Connect får du sportsstriber, alufælge og en masse ekstraudstyr, der gør komforten bedre. Er du til det sporty udtryk, bør du prøve denne kassebil.

Standardudstyr

Prisen starter fra

2,130 DKK
Service inkluderet serviceaftale tjek

Alle fremviste priser er eksklusiv moms

L = Længde H = Højde

Hvilke fordele har jeg ved leasing af en Ford Transit Connect?

Med leasing af en Ford Transit Connect får du en kompakt kassebil, der giver dig nye teknologier at lege med og en bil med robusthed i topklasse. Hos Kassebil.dk kan du med leasing af din Ford Transit Connect selv vælge leasingperiode, bilvariant samt mere lige her på siden.

Når du har brug for en ny kassebil til den daglige transport, er der ofte mange forskellige faktorer med i overvejelserne. Det kan være, hvor meget du i gennemsnit skal transportere, og hvor langt du i gennemsnit regner med at skulle køre i kassebilen. Med en Ford Transit Connect er nøgleordet helt klart kompakt, fordi en Ford Transit Connect giver dig mange af de samme fordele som andre af Fords kassebiler bare i en kompakt og energivenlig version, der stadig kan transportere en hel del. Vi vil her opliste en del af de fordele, du får ved leasing af en Ford Transit Connect</div>

Her er nogle af de vigtigste fordele, du får ved at lease en Ford Transit Connect:

 • Ford SYNC 3. Dette sandsynligvis en del af grunden til, at Ford Transit Connect faktisk hedder det, den gør. Med SYNC 3 i din kassebil er du sikker på at kunne foretage opkald og skrive tekstbeskeder både via touchscreen, men også ved hjælp af stemmekommandoer. Så skal du ikke undvære muligheden for at kunne komme i kontakt med en medarbejder eller kollega på farten! SYNC 3 kan derudover benyttes til automatisk at foretage opkald til alarmcentralen, og samtidig er der mange kompatible apps, der blandt andet kan give dig mulighed for at navigere med din smartphone.
 • Vælg mellem 2 akselafstande. Som giver forskellige lastkapaciteter på op til 3,6 kubikmeter. Det svarer til 2 europaller, selv i versionen med kortere akselafstand. Her har du også mulighed for at kunne laste lange genstande, da der er installeret en luge i varerumsadskillelsen. På den måde kan lasten være helt op til 3,4 meter lang ved lastkapacitet på 3,6 kubikmeter.
 • Vælg mellem benzin- eller dieselmotor i din nye Ford Transit Connect. Her er 1.0L benzinmotoren både prisbelønnet og har en god kombination af motorkraft og brændstofeffektivitet. Den er ideel til korte ture og bykørsel. 1.5L dieselmotoren findes i to varianter. Den ene er med 100 hk og har et meget afbalanceret forhold mellem kraft og forbrug, hvilket er ideelt til langturskørsel. Den anden er 120 hk og er ideel til transport af meget tunge læs og trækning af en anhænger. Dieselmotorerne har den fordel, at de derudover også overholder Euro 6.2 emissionstandarder.
 • Førerassistancesystemer. Få lettet arbejdet ved at køre med Ford Transit Connects førerassistancesystemer, som kan hjælpe dig med både at overholde fartgrænser, advare dig når du har siddet for længe i bilen og bør holde pause samt udføre afstandsvisning til bilen foran.
 • Oplagt til erhvervskunder som eksempelvis elektrikere eller VVS’ere. Da størrelsen ikke tillader lange og store produkter. På trods af sin kompakte form er bilen oplagt til anvendelse i byer, hvor det kan være trangt med pladsen.

Ford Transit Connect leasing - hvorfor lease fra Kassebil.dk?

Der er flere gode grunde til at lease din næste bil hos os; På vores hjemmeside kan du skræddersy din leasingaftale, så den passer til dine behov. Her kan du f.eks. vælge bilens farve, leasingperiode og ekstraudstyr. På den måde giver vi dig en aktuel pris, som kan gøre det mere overskueligt at indgå en ny leasingaftale.

 • Gennemsigtighed. Vi mener selv, og håber at du også synes vores hjemmeside er nem at navigere rundt på, og at det aldrig har været nemmere at lease din næste kassebil.
 • Det skal være nemt. Du har rigeligt at passe til daglig. Derfor skal det være nemt for dig at lease din næste bil. Det er vores mission!

Se også vores andre modeller af varevogne fra Ford; Ford Transit Van og Ford Transit Custom.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er prisen på leasing af en Ford Transit Connect?

Hos Kassebil.dk tilbyder vi leasing af en Ford Transit Connect fra kun 0,- pr. måned. Du kan beregne din konkrete pris ved hjælp af vores prisberegner. Vælg din variant og tilføj dit ekstraudstyr efter behov. Herefter vil du blive præsenteret for en pris. Har du behov for yderligere udstyr, tilføjes det ved at kontakte os.

Hvad er udbetalingen på en Ford Transit Connect?

Blandt de få i markedet tilbyder Kassebil.dk en lav udbetaling fra 0,- kr. på leasing af en Ford Transit Connect. Det er naturligvis nødvendigt, at du bliver kreditgodkendt, før at en endelig aftale kan indgås. Hvis du er i tvivl, om dit regnskab er stærkt nok, kan du altid kontakte os, så kan vi vurdere dit regnskab, før vi søger en kreditgodkendelse. Ved et stærkt regnskab er det bestemt muligt at undgå en udbetaling, dog kan det være svært at opnå 0 kr. i udbetaling ved et svagt regnskab.

Hvor lang leveringstid er der på en Ford Transit Connect?

Leveringstiden på en Ford Transit Connect kan variere. Er du interesseret i en speciallavet, kan der være helt op til 3 måneders levering. Dog oplever vi ofte leveringstider på kortere end 6 uger, og ved populære biler oplever vi ofte, at der står en i landet som kan straksleveres.

Minimer Sammenlign biler
Logo af Kassebil.dk
 • Åbningstider:
  Man - Fre
  09:00 - 17:00
 • Telefon:
 • CVR:
  41462582

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag vores seneste kampagnetilbud, tips og tricks og andre spændende nyheder.

© 2021 Kassebil.dk - en del af DNC Group.