Mercedes Citan Leasing

Faste lave priser 100% gennemsigtigt

Mercedes Citan Leasing

Vi har gjort det nemt, at lease din næste kassebil.
Vælg din variant herunder.

Mercedes Citan Lang

Hvad er inkluderet

  Prisen starter fra

  1680 DKK

  Alle fremviste priser er eksklusiv moms

  Variant Gearkasse Brændstof Anhængervægt Lastrum dimensioner Ydelse fra
  109 A2 - Lang - 1980kg
  manuelt
  95 hk
  diesel
  22.2 km/l
  kg
  Længde: m
  Højde: m
  DKK 1680,- mdl.
  111 A2 - Lang - 1980kg
  manuelt
  116 hk
  diesel
  21.7 km/l
  kg
  Længde: m
  Højde: m
  DKK 1850,- mdl.
  L = Længde H = Højde

  Hvilke fordele har jeg ved leasing af en Mercedes Citan?

  Når man først har valgt Mercedes én gang er det svært at gå tilbage til andet. Man vælger en Mercedes Citan, fordi man ønsker toppen af poppen.

  Du vil opleve de samme fordele som ved Mercedes’ personbiler, der er tænkt kvalitet ind i alle aspekter af bilen. Alle dele og komponenter i en Mercedes Citan er i synergi med hinanden, hvilket skaber en bil der er helt sublim.

  Mere specifikt får du følgende fordele:

  • Komfort som en personbil. Et førersæde i en behagelig højde, som er åndbart og har siddestøtte, så du kan sidde i bilen i mange timer, uden behov for en ståpause.
  • Økonomisk ansvarlig. Mercedes Citan har driftsomkostninger ved at udnytte diverse funktioner, såsom automatisk start-stop når du holder stille. Herudover kører den op til 17,9 km/l målt på den nye WLTP metode.
  • Stort og let tilgængeligt lastrum. Den fås i 2 størrelser - Lang og Ekstra Lang, svarende til en lastrumslængde på hhv. 2,7 meter og 3 meter, eller 2 europaller. Herudover, så er der dobbelt bagdør som åbner 180 grader.
  • Fantastisk gensalgsværdi. Mercedes har altid været populære, derfor en selvfølge, at du får en god pris når du en dag skal sælge den videre.
  • God til det beskidte, fantastisk til kundebesøg. Med en Mercedes Citan, kan du med fordel besøge dine kunder og være sikker på, at du udstråler professionalisme som virksomhed. Med andre ord – en Mercedes smitter af på din succes.

  Er du stadig i tvivl eller har du spørgsmål, så står vi klar til at hjælp dig på +45 71 96 73 73 eller på e-mail [email protected]. Har du brug for mere viden omkring Mercedes Citan’en, så anbefaler vi dig at se producentens egen hjemmeside her.

  Du kan naturligvis også tilføje ekstraudstyr hos os, som tilføjes efter samtale. Vi tilbyder også eftermonteret udstyr såsom reolsystemer eller firmalogo og foliering.

  Hvad får jeg ved at lease en Mercedes Citan hos Kassebil.dk?

  Ved at vælge Kassebil.dk som din forhandler, får du en sublim service hvilket vores kunder på Trustpilot også viser. Vi leverer personligt og omkostningfrit bilen til dig, hvor end du befinder dig i landet. Desuden garanterer vi en gennemsigtig og aktuel pris, hvilket betyder at du får en pris der er markedets laveste. Ved at Kassebil.dk ikke har en stor fysisk butik, gør vi det muligt at handle os os endnu billigere. Herudover er det vigtigt for os at vores kunder ikke får pludselige og dyre omkostninger, som resulterer i en dårlig oplevelse.

  Er du stadig i tvivl?

  Eller har vi ikke det du mangler? Skriv til os

  Har du spørgsmål som:

  • Har min brugte bil en bytteværdi?
  • Hvilken kassebil passer mit behov?
  • Hvad kræver det at blive kreditgodkendt?
  • Kan mit helt specielle behov dækkes af jer?
  • Jeg skal have flere biler, kan vi forhandle?
  Kan vi naturligvis svare på. Send os en besked via kontaktformularen, så kan vi aftale et møde enten fysisk, over telefon eller e-mail.

  Jeg giver samtykke til vores privatlivspolitk.

  Ofte stillede spørgsmål

  Hvad er prisen på leasing af en Mercedes Citan?

  Hos Kassebil.dk tilbyder vi leasing af en Mercedes Citan fra kun 1680,- pr. måned. Du kan beregne din konkrete pris ved hjælp af vores prisberegner. Vælg din variant og tilføj dit ekstraudstyr efter behov. Herefter vil du blive præsenteret for en pris. Har du behov for yderligere udstyr, tilføjes det ved at kontakte os.

  Hvad er udbetalingen på en Mercedes Citan?

  Blandt de få i markedet tilbyder Kassebil.dk en lav udbetaling fra 0,- kr. på leasing af en Mercedes Citan. Det er naturligvis nødvendigt, at du bliver kreditgodkendt, før at en endelig aftale kan indgås. Hvis du er i tvivl, om dit regnskab er stærkt nok, kan du altid kontakte os, så kan vi vurdere dit regnskab, før vi søger en kreditgodkendelse. Ved et stærkt regnskab er det bestemt muligt at undgå en udbetaling, dog kan det være svært at opnå 0 kr. i udbetaling ved et svagt regnskab.

  Hvor lang leveringstid er der på en Mercedes Citan?

  Leveringstiden på en Mercedes Citan kan variere. Er du interesseret i en speciallavet, kan der være helt op til 3 måneders levering. Dog oplever vi ofte leveringstider på kortere end 6 uger, og ved populære biler oplever vi ofte, at der står en i landet som kan straksleveres.

  Logo af Kassebil.dk

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Modtag vores seneste kampagnetilbud, tips og tricks og andre spændende nyheder.

  Kassebil.dk - en del af Jeppesen Biler ApS.