Mercedes Sprinter Leasing

Faste lave priser 100% gennemsigtigt

Mercedes Sprinter Leasing

Vi har gjort det nemt, at lease din næste kassebil.
Vælg din variant herunder.

Mercedes Sprinter Lang

Hvad er inkluderet

  Prisen starter fra

  3990 DKK

  Alle fremviste priser er eksklusiv moms

  Variant Gearkasse Brændstof Anhængervægt Lastrum dimensioner Ydelse fra
  314 RWD A2 - Lang/Højt tag - 3500kg
  manuelt
  143 hk
  diesel
  12.2 km/l
  kg
  Længde: m
  Højde: m
  DKK 3990,- mdl.
  316 RWD A2 - Lang/Højt tag - 3500kg
  manuelt
  163 hk
  diesel
  12.2 km/l
  kg
  Længde: m
  Højde: m
  DKK 4050,- mdl.
  L = Længde H = Højde

  Mercedes Sprinter Standard

  Hvad er inkluderet

   Prisen starter fra

   3440 DKK

   Alle fremviste priser er eksklusiv moms

   Variant Gearkasse Brændstof Anhængervægt Lastrum dimensioner Ydelse fra
   214 FWD A2 - Standard/Højt tag - 3190kg
   manuelt
   143 hk
   diesel
   11.9 km/l
   kg
   Længde: m
   Højde: m
   DKK 3440,- mdl.
   L = Længde H = Højde

   Hvilke fordele har jeg ved leasing af en Mercedes Sprinter?

   Vælger du en Mercedes Sprinter, er det fordi du vil køre i det bedste. De tyske mærke tænker kvalitet ind i alle aspekter af deres varevogn. Det er noget vi hos Kassebil.dk kan stå inde for, og da vi handler med flere forskellige bilmærker, og vi derfor upartisk kan sige, at en Mercedes Sprinter er blandt det bedste du kan få. Den vil gøre din arbejdsdag mere rolig, enklere og naturligvis mere komfortabel. Den kan bygges præcis efter den branche du er i, om det er byggebranchen, godstransportør eller noget helt tredje.

   Her er liste over de nogle af de mange fordele du får ved at vælge en Mercedes Sprinter:

   • Ekstra meget standardudstyr og sikkerhed. Til at øge din og dine medkørendes sikkerhed, får du som standard sidevindsassistent og den aktive bremseassistent til Lane Keeping-assistenten. Disse er standard for de varianter på over 3.500 kg. Herudover er der som standard KEYLESS-START, oliefyr, regnsensor, fartpilot og ikke mindst et multimediesystem med 7’’ touchskærm.
   • 4 Motorer at vælge imellem. Nogle har brug for mange kræfter, andre har behov for mere længde på literen. Mercedes Sprinter fås med 4-cylindret dieselmotor i 3 forskellige effektniveauer og som en stærk V6-cylindret dieselmotor.
   • Lastrumstørrelser til alle behov. Vælg mellem lastrumstørrelser fra en lastrumsvolume på 7,8 kubikmeter til 17 kubikmeter. Herudover har varianten på 5.500kg en maksimal last på hele 3.144 kg.
   • Udstrål professionalisme. Med en Mercedes vil du ikke gå ubemærket hen, om du er på kundebesøg eller på byggepladsen, så vil en Mercedes hjælpe dig med at virke professionel over for dine omgivelser.

   Hos Kassebil.dk kan du nemt bygge din helt egen leasingaftale på en Mercedes Sprinter. Du vælger bl.a. selv hvor stor en udbetaling du vil lægge, hvilken farve bilen skal have og ikke mindst eftermonteret udstyr såsom indretningsreoler og firmalogo eller foliering.

   Du kan naturligvis også tilføje ekstraudstyr hos os, som tilføjes efter samtale. Vi tilbyder også eftermonteret udstyr såsom reolsystemer eller firmalogo og foliering.

   Hvad får jeg ved at lease en Mercedes Sprinter hos Kassebil.dk

   Vælger du at lease din Mercedes Sprinter hos Kassebil.dk, sørger vi for at du for en fortrinnelig service, og at du taler med personer der ved hvad de taler om. Desuden leverer vi bilen til fragtfrit til dig, hvor end du befinder dig i Danmark, om det er jylland, fyn eller sjælland. Du kan læse hvad vores kunder sig om os på vores Trustpilot.

   Vigtigst af alt, sørger vi for at du får en lav og gennemsigtig pris, som er uden overraskelser såsom skjulte omkostninger og gebyrer.

   Er du stadig i tvivl om en Mercedes Sprinter er det rigtige valg for dig? Få en uforpligtende og rådgivende snak med vores varevognseksperter, som du kan fange på telefon +45 71 96 73 73 eller på e-mail [email protected].

   Er du stadig i tvivl?

   Eller har vi ikke det du mangler? Skriv til os

   Har du spørgsmål som:

   • Har min brugte bil en bytteværdi?
   • Hvilken kassebil passer mit behov?
   • Hvad kræver det at blive kreditgodkendt?
   • Kan mit helt specielle behov dækkes af jer?
   • Jeg skal have flere biler, kan vi forhandle?
   Kan vi naturligvis svare på. Send os en besked via kontaktformularen, så kan vi aftale et møde enten fysisk, over telefon eller e-mail.

   Jeg giver samtykke til vores privatlivspolitk.

   Ofte stillede spørgsmål

   Hvad er prisen på leasing af en Mercedes Sprinter?

   Hos Kassebil.dk tilbyder vi leasing af en Mercedes Sprinter fra kun 3440,- pr. måned. Du kan beregne din konkrete pris ved hjælp af vores prisberegner. Vælg din variant og tilføj dit ekstraudstyr efter behov. Herefter vil du blive præsenteret for en pris. Har du behov for yderligere udstyr, tilføjes det ved at kontakte os.

   Hvad er udbetalingen på en Mercedes Sprinter?

   Blandt de få i markedet tilbyder Kassebil.dk en lav udbetaling fra 0,- kr. på leasing af en Mercedes Sprinter. Det er naturligvis nødvendigt, at du bliver kreditgodkendt, før at en endelig aftale kan indgås. Hvis du er i tvivl, om dit regnskab er stærkt nok, kan du altid kontakte os, så kan vi vurdere dit regnskab, før vi søger en kreditgodkendelse. Ved et stærkt regnskab er det bestemt muligt at undgå en udbetaling, dog kan det være svært at opnå 0 kr. i udbetaling ved et svagt regnskab.

   Hvor lang leveringstid er der på en Mercedes Sprinter?

   Leveringstiden på en Mercedes Sprinter kan variere. Er du interesseret i en speciallavet, kan der være helt op til 3 måneders levering. Dog oplever vi ofte leveringstider på kortere end 6 uger, og ved populære biler oplever vi ofte, at der står en i landet som kan straksleveres.

   Logo af Kassebil.dk

   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

   Modtag vores seneste kampagnetilbud, tips og tricks og andre spændende nyheder.

   Kassebil.dk - en del af Jeppesen Biler ApS.