Vi er ved at opdatere priser efter ny lov om bilafgifter. Kontakt os for korrekt pris.

Mercedes Citan Leasing

Mercedes Citan Leasing

Byg din egen Mercedes Citan leasingaftale, og få den bedste pris.
lave priser tjek
Priserne inkluderer service- og vedligeholdelsesaftale samt brændstofskort.
Nemt og gennemsigtigt tjek
Vælg udstyrsmodellen Lang.
direkte fra fabrikken tjek
Levering til døren direkte fra fabrikken.

Mercedes Citan Lang

Mercedes udgave af en lille varebil. I Mercedes Citan leasing får du en alsidig og rummelig van, der kan indeholde en europalle. Den kan opbygges og indrettes til klare de fleste mindre opgaver.

Standardudstyr

Prisen starter fra

1,450 DKK
Service inkluderet serviceaftale tjek

Alle fremviste priser er eksklusiv moms

L = Længde H = Højde

Hvilke fordele har jeg ved leasing af en Mercedes Citan?

Når man først har valgt Mercedes én gang er det svært at gå tilbage til andet. Man vælger en Mercedes Citan, fordi man ønsker toppen af poppen.

Du vil opleve de samme fordele som ved Mercedes’ personbiler, der er tænkt kvalitet ind i alle aspekter af bilen. Alle dele og komponenter i en Mercedes Citan er i synergi med hinanden, hvilket skaber en bil der er helt sublim.

Mere specifikt får du følgende fordele:

 • Komfort som en personbil. Et førersæde i en behagelig højde, som er åndbart og har siddestøtte, så du kan sidde i bilen i mange timer, uden behov for en ståpause.
 • Økonomisk ansvarlig. Mercedes Citan har driftsomkostninger ved at udnytte diverse funktioner, såsom automatisk start-stop når du holder stille. Herudover kører den op til 17,9 km/l målt på den nye WLTP metode.
 • Stort og let tilgængeligt lastrum. Den fås i 2 størrelser - Lang og Ekstra Lang, svarende til en lastrumslængde på hhv. 2,7 meter og 3 meter, eller 2 europaller. Herudover, så er der dobbelt bagdør som åbner 180 grader.
 • Fantastisk gensalgsværdi. Mercedes har altid været populære, derfor en selvfølge, at du får en god pris når du en dag skal sælge den videre.
 • God til det beskidte, fantastisk til kundebesøg. Med en Mercedes Citan, kan du med fordel besøge dine kunder og være sikker på, at du udstråler professionalisme som virksomhed. Med andre ord – en Mercedes smitter af på din succes.

Er du stadig i tvivl eller har du spørgsmål, så står vi klar til at hjælp dig på +45 71 96 73 73 eller på e-mail mail@kassebil.dk. Har du brug for mere viden omkring Mercedes Citan’en, så anbefaler vi dig at se producentens egen hjemmeside her.

Du kan naturligvis også tilføje ekstraudstyr hos os, som tilføjes efter samtale. Vi tilbyder også eftermonteret udstyr såsom reolsystemer eller firmalogo og foliering.

Hvad får jeg ved at lease en Mercedes Citan hos Kassebil.dk?

Ved at vælge Kassebil.dk som din forhandler, får du en sublim service hvilket vores kunder på Trustpilot også viser. Vi leverer personligt og omkostningfrit bilen til dig, hvor end du befinder dig i landet. Desuden garanterer vi en gennemsigtig og aktuel pris, hvilket betyder at du får en pris der er markedets laveste. Ved at Kassebil.dk ikke har en stor fysisk butik, gør vi det muligt at handle os os endnu billigere. Herudover er det vigtigt for os at vores kunder ikke får pludselige og dyre omkostninger, som resulterer i en dårlig oplevelse.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er prisen på leasing af en Mercedes Citan?

Hos Kassebil.dk tilbyder vi leasing af en Mercedes Citan fra kun 0,- pr. måned. Du kan beregne din konkrete pris ved hjælp af vores prisberegner. Vælg din variant og tilføj dit ekstraudstyr efter behov. Herefter vil du blive præsenteret for en pris. Har du behov for yderligere udstyr, tilføjes det ved at kontakte os.

Hvad er udbetalingen på en Mercedes Citan?

Blandt de få i markedet tilbyder Kassebil.dk en lav udbetaling fra 0,- kr. på leasing af en Mercedes Citan. Det er naturligvis nødvendigt, at du bliver kreditgodkendt, før at en endelig aftale kan indgås. Hvis du er i tvivl, om dit regnskab er stærkt nok, kan du altid kontakte os, så kan vi vurdere dit regnskab, før vi søger en kreditgodkendelse. Ved et stærkt regnskab er det bestemt muligt at undgå en udbetaling, dog kan det være svært at opnå 0 kr. i udbetaling ved et svagt regnskab.

Hvor lang leveringstid er der på en Mercedes Citan?

Leveringstiden på en Mercedes Citan kan variere. Er du interesseret i en speciallavet, kan der være helt op til 3 måneders levering. Dog oplever vi ofte leveringstider på kortere end 6 uger, og ved populære biler oplever vi ofte, at der står en i landet som kan straksleveres.

Minimer Sammenlign biler
Logo af Kassebil.dk
 • Åbningstider:
  Man - Fre
  09:00 - 17:00
 • Telefon:
 • CVR:
  41462582

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag vores seneste kampagnetilbud, tips og tricks og andre spændende nyheder.

© 2021 Kassebil.dk - en del af DNC Group.