Vi er ved at opdatere priser efter ny lov om bilafgifter. Kontakt os for korrekt pris.

Mercedes Sprinter Leasing

Mercedes Sprinter Leasing

Byg din egen Mercedes Sprinter leasingaftale, og få den bedste pris.
lave priser tjek
Priserne inkluderer service- og vedligeholdelsesaftale samt brændstofskort.
Nemt og gennemsigtigt tjek
Vælg mellem udstyrsmodellerne Lang (A2), Standard.
direkte fra fabrikken tjek
Levering til døren direkte fra fabrikken.

Mercedes Sprinter Lang (A2)

I en Mercedes-benz sprinter får du en topmoderne van, der virkelig kan tilpasses efter behov. Dens mål taler for sig selv, og kan endda udvides ved valg af ekstraudstyr.

Standardudstyr

Prisen starter fra

3,010 DKK
Service inkluderet serviceaftale tjek

Alle fremviste priser er eksklusiv moms

L = Længde H = Højde

Hvilke fordele har jeg ved leasing af en Mercedes Sprinter?

Vælger du en Mercedes Sprinter, er det fordi du vil køre i det bedste. De tyske mærke tænker kvalitet ind i alle aspekter af deres varevogn. Det er noget vi hos Kassebil.dk kan stå inde for, og da vi handler med flere forskellige bilmærker, og vi derfor upartisk kan sige, at en Mercedes Sprinter er blandt det bedste du kan få. Den vil gøre din arbejdsdag mere rolig, enklere og naturligvis mere komfortabel. Den kan bygges præcis efter den branche du er i, om det er byggebranchen, godstransportør eller noget helt tredje.

Her er liste over de nogle af de mange fordele du får ved at vælge en Mercedes Sprinter:

 • Ekstra meget standardudstyr og sikkerhed. Til at øge din og dine medkørendes sikkerhed, får du som standard sidevindsassistent og den aktive bremseassistent til Lane Keeping-assistenten. Disse er standard for de varianter på over 3.500 kg. Herudover er der som standard KEYLESS-START, oliefyr, regnsensor, fartpilot og ikke mindst et multimediesystem med 7’’ touchskærm.
 • 4 Motorer at vælge imellem. Nogle har brug for mange kræfter, andre har behov for mere længde på literen. Mercedes Sprinter fås med 4-cylindret dieselmotor i 3 forskellige effektniveauer og som en stærk V6-cylindret dieselmotor.
 • Lastrumstørrelser til alle behov. Vælg mellem lastrumstørrelser fra en lastrumsvolume på 7,8 kubikmeter til 17 kubikmeter. Herudover har varianten på 5.500kg en maksimal last på hele 3.144 kg.
 • Udstrål professionalisme. Med en Mercedes vil du ikke gå ubemærket hen, om du er på kundebesøg eller på byggepladsen, så vil en Mercedes hjælpe dig med at virke professionel over for dine omgivelser.

Hos Kassebil.dk kan du nemt bygge din helt egen leasingaftale på en Mercedes Sprinter. Du vælger bl.a. selv hvor stor en udbetaling du vil lægge, hvilken farve bilen skal have og ikke mindst eftermonteret udstyr såsom indretningsreoler og firmalogo eller foliering.

Du kan naturligvis også tilføje ekstraudstyr hos os, som tilføjes efter samtale. Vi tilbyder også eftermonteret udstyr såsom reolsystemer eller firmalogo og foliering.

Hvad får jeg ved at lease en Mercedes Sprinter hos Kassebil.dk

Vælger du at lease din Mercedes Sprinter hos Kassebil.dk, sørger vi for at du for en fortrinnelig service, og at du taler med personer der ved hvad de taler om. Desuden leverer vi bilen til fragtfrit til dig, hvor end du befinder dig i Danmark, om det er jylland, fyn eller sjælland. Du kan læse hvad vores kunder sig om os på vores Trustpilot.

Vigtigst af alt, sørger vi for at du får en lav og gennemsigtig pris, som er uden overraskelser såsom skjulte omkostninger og gebyrer.

Er du stadig i tvivl om en Mercedes Sprinter er det rigtige valg for dig? Få en uforpligtende og rådgivende snak med vores varevognseksperter, som du kan fange på telefon +45 71 96 73 73 eller på e-mail mail@kassebil.dk.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er prisen på leasing af en Mercedes Sprinter?

Hos Kassebil.dk tilbyder vi leasing af en Mercedes Sprinter fra kun 0,- pr. måned. Du kan beregne din konkrete pris ved hjælp af vores prisberegner. Vælg din variant og tilføj dit ekstraudstyr efter behov. Herefter vil du blive præsenteret for en pris. Har du behov for yderligere udstyr, tilføjes det ved at kontakte os.

Hvad er udbetalingen på en Mercedes Sprinter?

Blandt de få i markedet tilbyder Kassebil.dk en lav udbetaling fra 0,- kr. på leasing af en Mercedes Sprinter. Det er naturligvis nødvendigt, at du bliver kreditgodkendt, før at en endelig aftale kan indgås. Hvis du er i tvivl, om dit regnskab er stærkt nok, kan du altid kontakte os, så kan vi vurdere dit regnskab, før vi søger en kreditgodkendelse. Ved et stærkt regnskab er det bestemt muligt at undgå en udbetaling, dog kan det være svært at opnå 0 kr. i udbetaling ved et svagt regnskab.

Hvor lang leveringstid er der på en Mercedes Sprinter?

Leveringstiden på en Mercedes Sprinter kan variere. Er du interesseret i en speciallavet, kan der være helt op til 3 måneders levering. Dog oplever vi ofte leveringstider på kortere end 6 uger, og ved populære biler oplever vi ofte, at der står en i landet som kan straksleveres.

Minimer Sammenlign biler
Logo af Kassebil.dk
 • Åbningstider:
  Man - Fre
  09:00 - 17:00
 • Telefon:
 • CVR:
  41462582

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag vores seneste kampagnetilbud, tips og tricks og andre spændende nyheder.

© 2021 Kassebil.dk - en del af DNC Group.