Mercedes
      Vito Leasing

Mercedes Vito Leasing

Byg din egen Mercedes Vito leasingaftale, og få den bedste pris.
 • lave priser tjek
  Vælg mellem finansiel eller operationel leasing.
 • Nemt og gennemsigtigt tjek

  Vælg mellem udstyrsmodellerne Lang, Kort, Ekstra lang.

 • direkte fra fabrikken tjek

  Levering til døren direkte fra fabrikken.

Mercedes Vito Kort

Standardudstyr

Ydelse starter fra

2.875 DKK

Alle fremviste priser er eksklusiv moms

L = Længde H = Højde

Mercedes Vito Lang

Den populære Mercedes Vito bør være ind over dine overvejelser. Du får rigtig meget standardudstyr, som ved andre modeller du skal betale for. Den rene Mercedes motor og indretning giver lidt mere luksus.

Standardudstyr

Ydelse starter fra

2.935 DKK

Alle fremviste priser er eksklusiv moms

L = Længde H = Højde

Mercedes Vito Ekstra lang

Standardudstyr

Ydelse starter fra

2.990 DKK

Alle fremviste priser er eksklusiv moms

L = Længde H = Højde

Brug for mere information?

Læs mere om bilerne i brochurerne herunder.

Brochure

Hvilke fordele har jeg ved leasing af en Mercedes Vito?

Vi hos Kassebil.dk tilbyder mange forskellige mærker, kan vi vejlede dig i hvilke bilmærker der passer netop dine behov, uden at være partisk. Vi kan ærligt fortælle, at du skal vælge en Mercedes Vito leasing løsning, fordi du ønsker toppen af poppen. Det er den varevogn, som har en af klassens bedste køreoplevelser, og du vil få et smil på læben hver gang du sætter dig ind i den. Årsagen til at du skal vælge en Mercedes Vito, er samme årsag til du at skal vælge Mercedes i sig selv. Du får den stærke tyske kvalitet, en god gensalgsværdi og et nydeligt design der passer til både byggepladsen, men også til et kundebesøg.

Her er nogle af de mere specifikke fordele du får ved at lease en Mercedes Vito:

 • Et lastrumslængde der fås i fra 2,5 meter til 3 meter. Det giver plads til de helt store gipsplader i lastrummet, eller endda 3 hele europaller. Herudover, får du naturligvis en super nem adgang med dobbelt bagdør, med hængsler der holder dørerne for dig.
 • Automatgear som standard på alle RWD-varianter (Baghjulstrukket) som sikrer dig en endnu bedre køreoplevelse, hvor du vil opleve at det føles blødere og mere responsivt at manurere i svingene. Det er især fordelagtigt for dig der kører i mere traffikerede områder.
 • Enormt meget standardudstyr. Herunder bl.a: Fartpilot, Regnsensor, Radio med Bluetooth, Dæktryksovervågning, sidevindsassistent, airbag for fører- og passagersæde, læderrat, træthedsovervågning. Dette er blot et fåtal af det som er standard. Hos de fleste andre mærker, skal du op i de største udstyrspakker for at få udstyr som disse.
 • Sikkerhed- og assistentsystemer. der sikrer din og dine medkørendes sikkerhed. Her kan nævnes airbag for både fører og passagere, samt sidevindsassisten. Herudover er der ADAPTIVE ESP, som søger for at varevognen tager højde for lasten, og stabiliserer køretøjet på bedste vis. Desuden kan du få ekstraudstyret COLLISION PREVENTION ASSIST, som advarer og reagerer for dig hvis du kommer for tæt på en anden billist eller et objekt.
 • God til det pæne kundebesøg. Mercedes Vito er en varevogn man kan tillade at bruge til både det beskidte arbejde, men også til det pæne kundebesøg.

Passer en Vito til mit erhverv?

Ja, hvis du vælger en Mercedes Vito leasing erhverv løsning, så passer din højest sandsyndelig til dit erhverv. Det er en standard bil der kan det meste.

Har du brug for yderligere information om varevognen, kan du læse mere på Mercedes’ egen hjemmeside. Har du brug for ekstraudstyr, som vi ikke viser på vores prisberegner, så kan vi tilføje det ved kontakt, og herefter sende dig et tilbud specifikt på det du ønsker. Desuden tilbyder vi også eftermonteret udstyr såsom: indretningsreoler, firmalogo og foliering og hvad end du ellers har behov for.

Hvad får jeg ved at lease en Mercedes Vito hos Kassebil.dk?

Først og fremmest får du gennemsigtighed. Du kan se Mercedes Vito leasing priser ovenover, og klikker du ind på ind en bil. Ved at lease din Mercedes Vito hos os, får du en service ud over det sædvanlige. Du kan se hvad vores tidligere kunder har sagt om os på Trustpilot. Vi leverer personligt varevognen direkte til dig, hvor end du befinder dig i Danmark. Herudover får du en gennemsigtig og aktuel pris, som sikrer dig at du får den bedste og billigste handel på markedet. Vi gør det billigt ved at spare omkostninger på alene at handle online, dvs. vi har ingen fysisk butik. Desuden går vi også op i, at du som kunde ikke får nogen pludselige overraskelser, der kan ende med at koste dig dyrt. Dvs. Vi har ingen skjulte gebyrer eller omkostninger.

Er du stadig i tvivl? Så tøv ikke med at kontakte dig, hvor vi uforpligtende står til rådighed for at besvare dine spørgsmål. Kontakt os på telefon +45 71 96 73 73 eller på e-mail mail@kassebil.dk

Ofte stillede spørgsmål

logo af kassebil.dk
 • Åbningstider:
  Alle ugens dage
  09:00 - 20:00
 • Telefon:
 • CVR:
  41462582

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag vores seneste kampagnetilbud, tips og tricks og andre spændende nyheder.

© 2021 Kassebil.dk - en del af DNC Group.