Peugeot kassebil til dine praktiske gøremål

Når du har brug for en effektiv dagligdag, så er en robust kassebil vigtig. Peugeot kassebiler er topmoderne med gennemarbejdede designs, hvilket gør dem til gode bud på den alsidige kassebil til din arbejdsdag. Hos os kan du lease en Peugeot på dine helt egne præmisser.

Leasing af Peugeot kassebiler hos os giver dig stabilitet

Når du som erhvervsdrivende skal ud og lease kassebiler på markedet, kan det hurtigt blive meget uoverskueligt. Der er forskellige leasingtyper, forskellige regler på området og forskellige kontrakter, du skal bruge tid på at forholde dig til. Selv leasingtypen skal du nogle gange læse ud af selve kontrakten, fordi du ikke får typen at vide på forhånd. 

Her gør vi det nemt at lease firmabiler/kassebiler for dig som erhvervsdrivende. Vi siger det nemlig, som det er. Du får en aktuel og gennemskuelig pris på din nye leasingaftale af en Peugeot kassebil lige her på hjemmesiden, hvor du også kan justere din leasingaftale til lige præcis det, du gerne vil have. Her har du muligheden for at vælge leasingperiode, farve på bilen og hvilket niveau af ekstraudstyr, du skal bruge. 

Vi har også prisgaranti, som vi tilbyder, hvis du finder en forhandler med billigere priser end os. Med de tiltag forsøger vi at gøre den uoverskuelige opgave med leasingkontrakter nemmere og mere gennemskuelig for dig. På den måde får du i os en stabil samarbejdspartner, du kan regne med fremover ved leasing af blandt andet Peugeot kassebiler. Vi vil selvfølgelig altid være tilgængelige, hvis du har spørgsmål angående leasing, bilmærker eller noget helt tredje. Hos os er ingen spørgsmål dumme, og vi vil altid bestræbe os på at besvare dem bedst muligt.  


Fordele ved en Peugeot kassebil

Når du skal vælge et bilmærke, så kan du med fordel vælge en Peugeot. Peugeot har faktisk vundet årets bil i Danmark hele 4 gange og hele 5 gange i Europa. På den måde har det franske bilmærke en lang historie med gode modeller, der både er gennemtestede for udholdenhed og pålidelighed samt har moderne og robuste designs. Peugeot er også meget specialiserede inden for lige præcis kassebiler, og derfor er deres modeller rettet mod virksomheders indimellem anderledes behov. Du kan faktisk finde Peugeot kassebiler, som kan specialiseres direkte til din virksomheds aktiviteter. Vælger du en Peugeot kassebil får du en kassebil, som kan rumme og trække selv meget tunge opgaver, og du får derfor et alsidigt transportmiddel til lige præcis dine behov. 


Hvorfor skal jeg vælge en Peugeot kassebil?

Når du skal vælge en Peugeot kassebil, bør en af dine centrale overvejelser være hvilken model, der passer dine behov bedst. Da Peugeot har mange modeller med forskellige specifikationer og formål, kan du først og fremmest overveje hvilken slags kørsel, du eller andre skal udføre for virksomheden. Har du behov for at kunne transportere værktøj, store genstande eller andet tungt materiale, er en Peugeot kassebil som Boxer et godt bud. 

En Peugeot Boxer er skræddersyet med både effektivt og praktisk udstyr samtidig med, at modellen har fået gennemtestet kørselsevnen over flere millioner kilometers testkørsel. På den måde kan du være sikker på, at du får en god og vedvarende kassebil hos Peugeot. Vi vil herunder opliste flere faktorer, der gør en Peugeot som Boxer til et godt valg at lease:

  • Korrosionstestet med blandt andet saltvand, så du ikke skal bekymre dig om rust i din leasingperiode. 
  • Speciel udformning af måden, støddæmperne er monteret på. Det gør både bilen støjsvag, og derudover øger det dens stabilitet, hvis den er fuldt lastet. 
  • Holdbare åbningsmekanismer, som kan ses på både bagdøre, hængsler og sideskydedøre. På den måde skal du ikke være bange for, at dørene ikke kan holde til hårde udfordringer i forbindelse med tung lastning og så videre. 

Du kan også få Peugeot Boxer med mange forskellige volumenmål i varerummet, men fælles for dem er, at modellen generelt har en af de bredeste varerum indenfor varevogne. Derudover er læssehøjden også blandt de laveste på markedet, så du ikke skal knække ryggen på at læsse din kassebil.

Logo af Kassebil.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag vores seneste kampagnetilbud, tips og tricks og andre spændende nyheder.

Kassebil.dk - en del af Jeppesen Biler ApS.