Peugeot
      Boxer Leasing

Peugeot Boxer Leasing

Byg din egen Peugeot Boxer leasingaftale, og få den bedste pris.
 • lave priser tjek
  Vælg mellem finansiel eller operationel leasing.
 • Nemt og gennemsigtigt tjek

  Vælg mellem udstyrsmodellerne Zap, Premium, Ultimate.

 • direkte fra fabrikken tjek

  Levering til døren direkte fra fabrikken.

Peugeot Boxer Premium

Med en PREMIUM får du lige dét ekstra over en ZAP. Her får du bl.a. bakkamera og aircondition.

Standardudstyr

Ydelse starter fra

2.585 DKK

Alle fremviste priser er eksklusiv moms

L = Længde H = Højde

Peugeot Boxer Ultimate

Standardudstyr

Ydelse starter fra

2.710 DKK

Alle fremviste priser er eksklusiv moms

L = Længde H = Højde

Brug for mere information?

Læs mere om bilerne i brochurerne herunder.

BrochurePrisliste

Hvilke fordele får jeg med Boxer Van Leasing?

Når du vælger leasing af Boxer Van, får du en varebil uden dikkedarer. Den er praktisk, den er økonomisk, og den er veldimensioneret. Lave driftsomkostninger, effektivitet og en høj totalvægt giver dig et stort råderum i hverdagen til at koncentrere dig om kunder, logistik eller alt muligt andet, der kræver din opmærksomhed. Du får mange fordele med leasing af Boxer Van, og vi vil derfor opliste dem her:

 • Testet for kvalitetmed kørsel både ved ekstreme forhold og afstande over 4 millioner kilometer. Peugeot har udsat Boxer Van for temperaturer, der spænder fra -20 grader til +40 grader, så teknikken og materialerne kunne testes for deres holdbarhed. Boxer har derudover kørt over 1.000 gange igennem 10 cm vand samt 3 cm saltvand uden at blive skyllet bagefter. Det har testet tætheden af materialerne samt deres modstand mod korrosion. Døråbninger er også testet svarende til intensiv brug gennem 10 år. På den måde får du en bundsolid bil, der i de fleste tilfælde kan klare langt mere, end du har brug for.
 • Op til 17 kubikmeter i varerumsvolumenmed leasing af Boxer Van. Du kan faktisk vælge mellem hele 4 længder og 3 forskellige højder, når du leaser Boxer Van. L1H1 er den mindste variant med 8 kubikmeter i varerumsvolumen, men den største er L4H3 med de 17 kubikmeter. Du får også en maksimumbredde i varerummet på hele 1870 mm, hvilket faktisk er denne varevognsklasses bredeste varerum. Med en læssehøjde på mellem 493 og 602 mm, er Boxer Van også blandt de bedste på markedet her.
 • Økonomiske og miljørigtige motorer, hvor du kan vælge mellem 3 varianter, der alle sammen mindsker CO2 udledning og samtidig bibeholder ydelse. Her ligger km/l forbruget på mellem 15,2 km/l og op til 17,9 km/l afhængig af, om du kører bykørsel, blandet kørsel eller landevejskørsel. Motorerne er blevet testet i over 10.000 timer på motorbænk og på over 1,3 millioner kilometer vej. På den måde kan du være sikker på pålidelig og solid ydelse, når du kører i din Boxer Van.

Du får derfor en del fordele ved at lease Peugeot Boxer Van. Peugeot har også varebiler, der bliver kåret som bl.a. International Van of the Year, og på den måde kan du bestemt stole på, at deres varebiler er af topkvalitet og har noget af det bedste, en varebil kan byde på.

Hvad får jeg ved leasing af Boxer Van hos jer?

Når du leaser hos os, så sigter vi efter at gøre det så nemt og gennemskueligt som muligt for dig. Leasingmarkedet er oversvømmet af uigennemskuelige aftaler, der ikke giver dig en reel pris, før du nærmest har sagt ja. Vi giver dig muligheden for at skræddersy din leasingaftale her på siden, hvor du får en aktuel pris. Den aktuelle pris er så baseret på hvor lang en leasingperiode, du har valgt samt hvilket ekstraudstyr, du har valgt og så videre.

Ofte stillede spørgsmål

logo af kassebil.dk
 • Åbningstider:
  Alle ugens dage
  09:00 - 20:00
 • Telefon:
 • CVR:
  41462582

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag vores seneste kampagnetilbud, tips og tricks og andre spændende nyheder.

© 2021 Kassebil.dk - en del af DNC Group.