Vi er ved at opdatere priser efter ny lov om bilafgifter. Kontakt os for korrekt pris.

Peugeot Boxer Leasing

Peugeot Boxer Leasing

Byg din egen Peugeot Boxer leasingaftale, og få den bedste pris.
lave priser tjek
Priserne inkluderer service- og vedligeholdelsesaftale samt brændstofskort.
Nemt og gennemsigtigt tjek
Vælg mellem udstyrsmodellerne Zap, Premium.
direkte fra fabrikken tjek
Levering til døren direkte fra fabrikken.

Peugeot Boxer Zap

Med en ZAP får du en mobil og pæn, med det basale udstyr for en god køreoplevelse.

Standardudstyr

Prisen starter fra

2,310 DKK
Service inkluderet serviceaftale tjek

Alle fremviste priser er eksklusiv moms

L = Længde H = Højde

Peugeot Boxer Premium

Med en PREMIUM får du lige dét ekstra over en ZAP. Her får du bl.a. bakkamera og aircondition.

Standardudstyr

Prisen starter fra

2,500 DKK
Service inkluderet serviceaftale tjek

Alle fremviste priser er eksklusiv moms

L = Længde H = Højde

Hvilke fordele får jeg med Boxer Van Leasing?

Når du vælger leasing af Boxer Van, får du en varebil uden dikkedarer. Den er praktisk, den er økonomisk, og den er veldimensioneret. Lave driftsomkostninger, effektivitet og en høj totalvægt giver dig et stort råderum i hverdagen til at koncentrere dig om kunder, logistik eller alt muligt andet, der kræver din opmærksomhed. Du får mange fordele med leasing af Boxer Van, og vi vil derfor opliste dem her:

 • Testet for kvalitetmed kørsel både ved ekstreme forhold og afstande over 4 millioner kilometer. Peugeot har udsat Boxer Van for temperaturer, der spænder fra -20 grader til +40 grader, så teknikken og materialerne kunne testes for deres holdbarhed. Boxer har derudover kørt over 1.000 gange igennem 10 cm vand samt 3 cm saltvand uden at blive skyllet bagefter. Det har testet tætheden af materialerne samt deres modstand mod korrosion. Døråbninger er også testet svarende til intensiv brug gennem 10 år. På den måde får du en bundsolid bil, der i de fleste tilfælde kan klare langt mere, end du har brug for.
 • Op til 17 kubikmeter i varerumsvolumenmed leasing af Boxer Van. Du kan faktisk vælge mellem hele 4 længder og 3 forskellige højder, når du leaser Boxer Van. L1H1 er den mindste variant med 8 kubikmeter i varerumsvolumen, men den største er L4H3 med de 17 kubikmeter. Du får også en maksimumbredde i varerummet på hele 1870 mm, hvilket faktisk er denne varevognsklasses bredeste varerum. Med en læssehøjde på mellem 493 og 602 mm, er Boxer Van også blandt de bedste på markedet her.
 • Økonomiske og miljørigtige motorer, hvor du kan vælge mellem 3 varianter, der alle sammen mindsker CO2 udledning og samtidig bibeholder ydelse. Her ligger km/l forbruget på mellem 15,2 km/l og op til 17,9 km/l afhængig af, om du kører bykørsel, blandet kørsel eller landevejskørsel. Motorerne er blevet testet i over 10.000 timer på motorbænk og på over 1,3 millioner kilometer vej. På den måde kan du være sikker på pålidelig og solid ydelse, når du kører i din Boxer Van.

Du får derfor en del fordele ved at lease Peugeot Boxer Van. Peugeot har også varebiler, der bliver kåret som bl.a. International Van of the Year, og på den måde kan du bestemt stole på, at deres varebiler er af topkvalitet og har noget af det bedste, en varebil kan byde på.

Hvad får jeg ved leasing af Boxer Van hos jer?

Når du leaser hos os, så sigter vi efter at gøre det så nemt og gennemskueligt som muligt for dig. Leasingmarkedet er oversvømmet af uigennemskuelige aftaler, der ikke giver dig en reel pris, før du nærmest har sagt ja. Vi giver dig muligheden for at skræddersy din leasingaftale her på siden, hvor du får en aktuel pris. Den aktuelle pris er så baseret på hvor lang en leasingperiode, du har valgt samt hvilket ekstraudstyr, du har valgt og så videre.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er prisen på leasing af en Peugeot Boxer?

Hos Kassebil.dk tilbyder vi leasing af en Peugeot Boxer fra kun 0,- pr. måned. Du kan beregne din konkrete pris ved hjælp af vores prisberegner. Vælg din variant og tilføj dit ekstraudstyr efter behov. Herefter vil du blive præsenteret for en pris. Har du behov for yderligere udstyr, tilføjes det ved at kontakte os.

Hvad er udbetalingen på en Peugeot Boxer?

Blandt de få i markedet tilbyder Kassebil.dk en lav udbetaling fra 0,- kr. på leasing af en Peugeot Boxer. Det er naturligvis nødvendigt, at du bliver kreditgodkendt, før at en endelig aftale kan indgås. Hvis du er i tvivl, om dit regnskab er stærkt nok, kan du altid kontakte os, så kan vi vurdere dit regnskab, før vi søger en kreditgodkendelse. Ved et stærkt regnskab er det bestemt muligt at undgå en udbetaling, dog kan det være svært at opnå 0 kr. i udbetaling ved et svagt regnskab.

Hvor lang leveringstid er der på en Peugeot Boxer?

Leveringstiden på en Peugeot Boxer kan variere. Er du interesseret i en speciallavet, kan der være helt op til 3 måneders levering. Dog oplever vi ofte leveringstider på kortere end 6 uger, og ved populære biler oplever vi ofte, at der står en i landet som kan straksleveres.

Minimer Sammenlign biler
Logo af Kassebil.dk
 • Åbningstider:
  Man - Fre
  09:00 - 17:00
 • Telefon:
 • CVR:
  41462582

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag vores seneste kampagnetilbud, tips og tricks og andre spændende nyheder.

© 2021 Kassebil.dk - en del af DNC Group.