Peugeot
      Expert Leasing

Peugeot Expert Leasing

Byg din egen Peugeot Expert leasingaftale, og få den bedste pris.
 • lave priser tjek
  Vælg mellem finansiel eller operationel leasing.
 • Nemt og gennemsigtigt tjek

  Vælg mellem udstyrsmodellerne Zap, Plus, Premium, Ultimate, Sport.

 • direkte fra fabrikken tjek

  Levering til døren direkte fra fabrikken.

Peugeot Expert Plus

Med en PLUS får du lige dét ekstra over en ZAP. Her får du bl.a. aircondition og sædevarme.

Standardudstyr

Ydelse starter fra

2.390 DKK

Alle fremviste priser er eksklusiv moms

L = Længde H = Højde

Peugeot Expert Premium

Med en PREMIUM får du lige dét ekstra over en PLUS. Her får du bl.a. Webasto oliefyr og Apple CarPlay.

Standardudstyr

Ydelse starter fra

2.480 DKK

Alle fremviste priser er eksklusiv moms

L = Længde H = Højde

Peugeot Expert Ultimate

Navnet siger sig selv. Med en ULTIMATE får du toppen med bl.a. automatisk nødbremse, regnsensor og diamantsleble alufælge.

Standardudstyr

Ydelse starter fra

2.945 DKK

Alle fremviste priser er eksklusiv moms

L = Længde H = Højde

Brug for mere information?

Læs mere om bilerne i brochurerne herunder.

BrochurePrisliste

Hvilke fordele har jeg ved leasing af Peugeot Expert?

Har du brug for lidt af det hele? Ved leasing af Peugeot Expert, får du en varebil, der er konstrueret på Peugeots nye platform, så den giver dig et så optimalt kompromis mellem udvendige og indvendige dimensioner som muligt. Det betyder, at den har prioriteret netop brændstofforbruget, komforten, køreegenskaberne og sikkerheden til det niveau, du sandsynligvis kommer til at skulle bruge. Det betyder helt konkret, at du får en række forskellige elementer, som vi vil opliste for dig her:

 • Valg mellem hele 3 længder med L1 på 4,60 meter, L2 på 4,95 meter og L3 på 5,30 meter. Her er L1 den mest egnede version til bykørsel, mens L3 er til dig med behov for en del mere plads til din last. Højden er 1,90 meter, så du sagtens kan komme ind i eksempelvis parkeringshuse. Du får med alle versioner også mulighed for en maks. lastekapacitet på hele 1400 kg. På den måde er du ikke begrænset af Experts dimensioner eller kapacitet, selvom du har en hel del last at gøre med.
 • Et ret markant design, der ikke ligner alle andre varevogne, du finder ude på vejene. Her er elegance kombineret med robusthed, og du kan nemt genkende en Peugeot Expert på det lodrette kølergitter.
 • Et fleksibelt indre med mulighed for at tilvælge eksempelvis Moduwork, der gør det muligt at benytte passagersædet til last. Her kan du også åbne en klap i skillevæggen og på den måde medtage helt op til 4 meter lange lastdele i din Peugeot Expert. Samtidig kan du med Moduwork også omdanne Expert til en form for mobilt kontor, da armlænet i midten kan foldes ned. Herunder finder du en praktisk skriveplade, som også kan drejes efter behov.
 • Mulighed for et væld af ekstra it-systemer til din Peugeot Expert, som f.eks. et kamera, der kan aflæse skilte og anbefale hastighedsgrænser til din fartpilot. Et bakkamera er også en mulighed, hvor du vil kunne se et 180 graders område bag bilen. Du kan også få såkaldt Blind Spot Monitoring, der kan give dig advarsel om en bil i din blinke vinkel på enten højre eller venstre side.

Du får derfor en hel del ved leasing af Peugeot Expert, men de forskellige udstyrsvarianter afgør hvilket ekstraudstyr, du får. Her finder du varianterne Zap med standardudstyr, Plus med lidt mere udstyr, Premium med en del ekstraudstyr og til sidst Ultimate med maksimalt opnåeligt ekstraudstyr.

Hvad får jeg ved leasing af Peugeot Expert hos jer?

Vi sigter efter at gøre leasing så gennemskueligt og overskueligt som mulig. Derfor får du mulighed for at skræddersy din leasingaftale til lige præcis dine behov med valg af leasingperiode, farve på bil og ekstraudstyr. Derudover giver vi dig den helt aktuelle pris her på hjemmesiden, når du har valgt ud fra dine leasing præferencer.

Ofte stillede spørgsmål

logo af kassebil.dk
 • Åbningstider:
  Alle ugens dage
  09:00 - 20:00
 • Telefon:
 • CVR:
  41462582

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag vores seneste kampagnetilbud, tips og tricks og andre spændende nyheder.

© 2021 Kassebil.dk - en del af DNC Group.