Peugeot
      Partner Leasing

Peugeot Partner Leasing

Byg din egen Peugeot Partner leasingaftale, og få den bedste pris.
 • lave priser tjek
  Vælg mellem finansiel eller operationel leasing.
 • Nemt og gennemsigtigt tjek

  Vælg mellem udstyrsmodellerne Plus, Ultimate, Zap.

 • direkte fra fabrikken tjek

  Levering til døren direkte fra fabrikken.

Peugeot Partner Zap

Zap er den billigste Peugeot Partner variant. Bilen er til dig, der ønsker en lille og billig kassebil, men som ikke har behov for meget udstyr.

Standardudstyr

Ydelse starter fra

1.365 DKK

Alle fremviste priser er eksklusiv moms

L = Længde H = Højde

Peugeot Partner Plus

Med en PLUS får du lige dét ekstra over en ZAP. Her får du bl.a. parkeringssensor og Apple CarPlay.

Standardudstyr

Ydelse starter fra

1.685 DKK

Alle fremviste priser er eksklusiv moms

L = Længde H = Højde

Peugeot Partner Ultimate

Navnet siger sig selv. Med en ULTIMATE får du toppen med bl.a. Bakkamera og automatisk klimaanlæg.

Standardudstyr

Ydelse starter fra

2.355 DKK

Alle fremviste priser er eksklusiv moms

L = Længde H = Højde

Brug for mere information?

Læs mere om bilerne i brochurerne herunder.

BrochurePrisliste

Hvilke fordele får jeg ved leasing af Peugeot Partner?

Vil du have det bedste af det bedste, når det kommer til varebiler? Leasing af en Peugeot Partner giver dig en lækker funktionalitet, og Peugeot Partner er af samme grund kåret som International Van of the Year 2019 og Årets Varebil i Danmark 2019. Hos Kassebil.dk kan du skræddersy din erhvervsleasingaftale, så den passer lige til dine behov.

Når du vælger ny kassebil, er der mange ting at overveje. Størrelse, motor, ekstraudstyr og meget mere. Med leasing af en Peugeot Partner er du sikker på, at du får en kassebil, der er i toppen af klassen, hvad angår kvalitet, kørekomfort og mulighed for et bredt udvalg af ekstraudstyr. Peugeot Partner blev kåret som International Van of The Year 2019 sammen med to søsterbiler, hvilket skete på baggrund af flere faktorer. Dem vil vi opliste her, så du ved, hvad du får med leasing af din Peugeot Partner:

Her er nogle af de vigtigste fordele, du får ved at lease en Peugeot Partner:

 • Ekstra sikkerhed. Med helt nye innovationer som eksempelvis Overload Indicator. Denne sikkerhedsfunktion giver dig information om, hvornår den tilladte lasteevne bliver overskredet. Det kan både aktiveres manuelt ved parkering, men aktiveres altid automatisk ved start. På den måde kan du både minimere unødvendigt slid på bilen samt overforbrug af brændstof og naturligvis også undgå potentielle bøder. Derudover får du også Surround Rear Vision, der giver dig overblik i de ellers blinde vinkler, som du har i andre kassebiler.
 • En kombination af varebil og SUV-design. Som giver dig samme plads i varerummet, men i en slankere og højere front med øget sikkerhed og manøvredygtighed.
 • Valg mellem effektive motorer. Motorer, er lever op til de nyeste standarder med stærk brændstoføkonomi og formindsket CO2 udledning.
 • En varebil, som passer til mange forskellige fagområder. Dermed er bilen alsidig og fleksibel i forhold til skiftende arbejdsopgaver. Til erhverv som murere, tømrer, snedkere, VVS’ere, malere eller elektrikere vil varevognen være oplagt til anvendelse

Hvilke muligheder får jeg ved leasing af Peugeot Partner?

Når du har valgt at lease Peugeot Partner, er der stadig nogle valg at tage. Du kan finde hele fire varianter af Peugeot Partner med forskelligt ekstraudstyr. Du får dog stadig en ny standard for sikkerhedsudstyr, uanset hvilken variant du vælger.

Her vil vi først opliste nogle af de mange valgmuligheder, du får adgang til uanset variant:

 • Ny standard for sikkerhed på alle modeller. Med Regn- og lyssensor, Blind Spot Detection, Trailer Stability Control og som tidligere nævnt Surround Read Vision samt Overload Indicator.
 • To længder med forskellige kapaciteter, Som kaldes L1 og L2. L1 har en varerumslængde på 1817 mm og en varerumsvolumen på 3,3 kubikmeter, mens L2 har en varerumslængde på 2167 mm og en volumen på op til 3,9 kubikmeter. Du kan få en lasteevne på op til 1000 kg bare i L1 versionen.

Ved leasing af Peugeot Partner får du dermed en kassebil, der i over 20 år er blevet testet i en travl hverdag af kunder og løbende videreudviklet. Der er derfor tale om en uovertruffen varevogn med markedsførende funktionalitet, kvalitet og sikkerhed.

Du kan vælge mellem varianterne Partner Plus, Partner Ultimate, Partner Grip og Partner Zap.

Her er nogle få grunde til at vælge den enkelte variant:

 • Partner Ultimate. Giver dig den bedste komfort, du kan ønske dig. Vælg den gerne, hvis chaufføren forventes at køre langt i dagligdagen.
 • Partner GRIP. Er til dem, som forventes at skulle færdes i forskelligt terræn og derfor har brug for en bil med lidt ekstra stabilitet.
 • Partner Zap og PLUS. Giver dig bedst mulig totaløkonomi og funktionalitet for pengene.

Er du interesseret i at se nærmere på andre varevogne fra Peugeot, kan du her få et kig på Peugeot Boxer og Peugeot Expert

Ofte stillede spørgsmål

logo af kassebil.dk
 • Åbningstider:
  Alle ugens dage
  09:00 - 20:00
 • Telefon:
 • CVR:
  41462582

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag vores seneste kampagnetilbud, tips og tricks og andre spændende nyheder.

© 2021 Kassebil.dk - en del af DNC Group.