Renault kassebil med rummelighed

Når du skal vælge en ny kassebil, kan du have brug for mange forskellige forbedringer. Det kan være størrelse, økonomi eller ydelse. Med en Renault kassebil får du praktiske og behagelige biler, der kan specialtilpasses til dine behov. Du kan skræddersy din leasingaftale og få en aktuel leasingpris her på siden.

Leasing af en Renault kassebil hos os giver frihed

Som forhandler er det vores ambition ikke at bidrage til den forvirrende jungle af leasingpriser, kontrakter og regler. Når du handler hos os, vil vi derfor hellere give dig en aktuel pris på en konkret aftale frem for at skrive en masse om forskellige former for leasing som flexleasing, splitleasing og så videre. 

Måden, vi gør det, er ved at give dig fuld kontrol over leasing af din Renault kassebil. Du kan helt selv vælge blandt andet leasingperioden, eventuelt ekstraudstyr til bilen og bilens farve. Når du har skræddersyet aftalens indhold angående bilen, får du derefter præsenteret den konkrete pris på aftalen uden omsvøb. Vi har derudover også prisgaranti, hvis du finder en forhandler med billigere priser. 

Her er vores håb, at du får en mere overskuelig oplevelse af leasing, og at det går nemt og hurtigt for dig. Vi er nemlig godt klar over, at der er meget, som skal klares i en tætpakket arbejdsdag, og det er derfor, at leasing gerne skal kunne klares uden det store tidsforbrug. Hos os er fleksibilitet i højsædet, og du kan derfor sagtens kontakte os i det tidsrum, hvor du har tid og mulighed for det. Har du spørgsmål angående leasing, er du altid velkommen til at kontakte os. 


Fordele ved en Renault kassebil

Når du skal vælge en Renault kassebil, er en af de vigtigste fordele simpelthen den værdi for pengene, som Renault giver med sine gode og økonomiske modeller. Renault er et fransk mærke, der har en lang historie, som strækker sig helt fra første verdenskrig med produktion af kampvogne til i dag, hvor Renault er en af de bedst sælgende bilproducenter i Europa. Renault har for eksempel modellen Renault Clio, som var den bedst sælgende bil i hele Europa fra januar til oktober i 2018. På den måde er din investering i en bil fra Renault i langt de fleste tilfælde en solid beslutning, der i høj grad kan tilføre dig og din forretning god værdi i sidste ende. Du kan med fordel overveje hvilke af Renaults modeller, der opfylder dine behov for en stabil firmabil, og som giver dig den effektivitet og frihed, du har brug for til at udføre dit arbejde bedst muligt. 


Hvorfor skal jeg vælge en Renault kassebil?

Renault er en af de bedst sælgende bilproducenter i verden. Når det gælder varebiler, er der heller intet i vejen for at vælge en producent, der kan gøre det billigere og samtidig bedre end de andre. 

Når det gælder selve valget mellem Renault og andre bilmærker, er det dog først og fremmest vigtigt at kende lidt til mærkets bilmodeller. På den måde kan du finde ud af, hvordan du bedst kan se din Renault kassebil som en god tilføjelse til din virksomhed. Det er også her, at du får den nødvendige information til at tage den mest veloplyste beslutning muligt. Vi forhandler tre forskellige Renault kassebilsmodeller, som vi oplister her:

  • Renault Kangoo
  • Renault TRAFIC
  • Renault MASTER

Inden for disse tre modeller får du visse fordele, der gælder dem alle. Det er f.eks. deres totalvægt på under 3.500 kg, som betyder, at du sagtens kan køre dem med et helt normalt B-kørekort. Derudover kan du finde mange forskellige specialtilpasninger af din Renault kassebil med variationer i både selve lastvolumen, karosseriet, interiøret, dimensionerne og så videre. Generelt er både Renault Kangoo, Renault TRAFIC og Renault MASTER produceret og finjusteret til at være pålidelige og komfortable biler, der giver dig god værdi for pengene. 

Renaults kassebiler kommer med de nyeste sikkerhedssystemer, som kan give dig ro i maven, når de er ude på landevejen. Det handler ikke kun om gode investeringer og komfortable ture men også om den menneskelige faktor i en lang og hektisk hverdag.

Logo af Kassebil.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag vores seneste kampagnetilbud, tips og tricks og andre spændende nyheder.

Kassebil.dk - en del af Jeppesen Biler ApS.