Renault Kangoo Leasing

Faste lave priser 100% gennemsigtigt

Renault Kangoo Leasing

Vi har gjort det nemt, at lease din næste kassebil.
Vælg din variant herunder.

Renault Kangoo Access

Hvad er inkluderet

  Prisen starter fra

  1430 DKK

  Alle fremviste priser er eksklusiv moms

  Variant Gearkasse Brændstof Anhængervægt Lastrum dimensioner Ydelse fra
  L1, 1,5 dCi 80
  manuelt
  80 hk
  diesel
  22.2 km/l
  kg
  Længde: m
  Højde: m
  DKK 1430,- mdl.
  L = Længde H = Højde

  Renault Kangoo Express

  Hvad er inkluderet

   Prisen starter fra

   1610 DKK

   Alle fremviste priser er eksklusiv moms

   Variant Gearkasse Brændstof Anhængervægt Lastrum dimensioner Ydelse fra
   L1, 1,5 dCi 95
   manuelt
   95 hk
   diesel
   22.2 km/l
   kg
   Længde: m
   Højde: m
   DKK 1610,- mdl.
   L = Længde H = Højde

   Renault Kangoo Maxi Express

   Hvad er inkluderet

    Prisen starter fra

    1780 DKK

    Alle fremviste priser er eksklusiv moms

    Variant Gearkasse Brændstof Anhængervægt Lastrum dimensioner Ydelse fra
    L2, 1,5 dCi 95
    manuelt
    95 hk
    diesel
    21.3 km/l
    kg
    Længde: m
    Højde: m
    DKK 1780,- mdl.
    L = Længde H = Højde

    Hvilke fordele har jeg ved leasing af Renault Kangoo?

    Med leasing af Renault Kangoo får du mange muligheder, hvor du blandt andet kan vælge mellem forskellige varerumsstørrelser, motorer, længder og meget mere. Det handler blandt andet om:

    • Det lækre design med nye muligheder, der giver bilen et ikonisk look. Med leasing af Renault Kangoo kan du få op til 3 forsæder, der gør det muligt at bevare en rummelig kassebil og samtidig kunne regne med effektiv persontransport. 
    • Valget mellem forskellige størrelser, hvor du kan kommer op på hele 4 kubikmeter i varerumsvolumen. I forhold til lasteevne er det muligt for dig at komme helt op på 907 kg, og du har en nyttelængde på op til hele 2,89 meter. Det er her valget kommer til at handle om fleksibilitet og prioriteringer af transportmuligheder. 
    • Forskellige motorer til de forskellige varianter som har inkorporeret teknologier til at begrænse brændstofforbruget og øge energiydelsen. De to motorer hedder Energy dCi 75 og Energy dCi 90. Motorerne har som standard både gearskifteindikatorer og ECO-tilstand, der kan sættes til og reducerer brændstofforbrug med op til 10%. 


    Hvilke overvejelser bør jeg have v. leasing af Renault Kangoo?

    Når du skal i gang med leasing af eksempelvis Renault Kangoo, er der altid en hel del faktorer, du bør overveje, inden du køber. Det kan være størrelse, indvendige udstyrsmuligheder i forhold til antal sæder eller brændstoføkonomien. Nogle kassebiler har for eksempel rigtig store varerum, men de ofrer samtidig noget fleksibilitet i forhold til at manøvrere især i byen og ved af- og pålæsning. Det er derfor på ingen måde ligegyldigt, hvad du prioriterer, når du skal vælge en kassebil. Vi vil her opliste forskellige faktorer, der bør være med i dine overvejelser, når du vælger leasing af Renault Kangoo:


    • Kassebilens primære formål: Skal din nye kassebil bruges til at transportere meget og tungt gods, eller skal den primært kunne fragte flere personer samtidig med at have nok plads til værktøjer med mere? Det kan være forskellen på, om du vælger modellen med det største varerum eller modellen med de fleste sæder, og derfor kan du have fordel af at overveje formålet en ekstra gang inden køb. 
    • Kassebilens sekundære formål: Skal din nye kassebil også bruges lidt som et mobilt kontor, hvor du regner med at skulle sidde det meste af dagen, eller har du forventninger om at skulle køre i alt slags føre? Det er her gode opbevaringsmuligheder tæt på førersædet er guld værd og forskellige muligheder som ekstra godt vejgreb i udfordrende terræn også kan være nyttigt. 
    • Jeres foretrukne måde at køre i bil på, hvor I måske lægger vægt på komfort eller digitalt tilbehør. Komforten bliver generelt en form for arbejdsmiljø, når der bruges meget tid i bilen, og det kan i den grad være dét værd at investere i, for at medarbejdere skal være glade og tilfredse i hverdagen.

    Er du stadig i tvivl?

    Eller har vi ikke det du mangler? Skriv til os

    Har du spørgsmål som:

    • Har min brugte bil en bytteværdi?
    • Hvilken kassebil passer mit behov?
    • Hvad kræver det at blive kreditgodkendt?
    • Kan mit helt specielle behov dækkes af jer?
    • Jeg skal have flere biler, kan vi forhandle?
    Kan vi naturligvis svare på. Send os en besked via kontaktformularen, så kan vi aftale et møde enten fysisk, over telefon eller e-mail.

    Jeg giver samtykke til vores privatlivspolitk.

    Ofte stillede spørgsmål

    Hvad er prisen på leasing af en Renault Kangoo?

    Hos Kassebil.dk tilbyder vi leasing af en Renault Kangoo fra kun 1430,- pr. måned. Du kan beregne din konkrete pris ved hjælp af vores prisberegner. Vælg din variant og tilføj dit ekstraudstyr efter behov. Herefter vil du blive præsenteret for en pris. Har du behov for yderligere udstyr, tilføjes det ved at kontakte os.

    Hvad er udbetalingen på en Renault Kangoo?

    Blandt de få i markedet tilbyder Kassebil.dk en lav udbetaling fra 0,- kr. på leasing af en Renault Kangoo. Det er naturligvis nødvendigt, at du bliver kreditgodkendt, før at en endelig aftale kan indgås. Hvis du er i tvivl, om dit regnskab er stærkt nok, kan du altid kontakte os, så kan vi vurdere dit regnskab, før vi søger en kreditgodkendelse. Ved et stærkt regnskab er det bestemt muligt at undgå en udbetaling, dog kan det være svært at opnå 0 kr. i udbetaling ved et svagt regnskab.

    Hvor lang leveringstid er der på en Renault Kangoo?

    Leveringstiden på en Renault Kangoo kan variere. Er du interesseret i en speciallavet, kan der være helt op til 3 måneders levering. Dog oplever vi ofte leveringstider på kortere end 6 uger, og ved populære biler oplever vi ofte, at der står en i landet som kan straksleveres.

    Logo af Kassebil.dk

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Modtag vores seneste kampagnetilbud, tips og tricks og andre spændende nyheder.

    Kassebil.dk - en del af Jeppesen Biler ApS.