Vi er ved at opdatere priser efter ny lov om bilafgifter. Kontakt os for korrekt pris.

Renault MASTER Leasing

Renault MASTER Leasing

Byg din egen Renault MASTER leasingaftale, og få den bedste pris.
lave priser tjek
Priserne inkluderer service- og vedligeholdelsesaftale samt brændstofskort.
Nemt og gennemsigtigt tjek
Vælg mellem udstyrsmodellerne T33, T28, T35.
direkte fra fabrikken tjek
Levering til døren direkte fra fabrikken.

Renault Master T28

T28 står for total vægten. Denne variant har den laveste lasteevne blandt Renault Master varianterne. standardudstyret i bilen er det samme uanset variant. Du får meget godt med som standard.

Standardudstyr

Prisen starter fra

2,050 DKK
Service inkluderet serviceaftale tjek

Alle fremviste priser er eksklusiv moms

L = Længde H = Højde

Renault Master T33

Har du brug for at bilen skal kunne bære mere? I denne variant får du meget mere lasteevne. Udstyret er det samme.

Standardudstyr

Prisen starter fra

2,400 DKK
Service inkluderet serviceaftale tjek

Alle fremviste priser er eksklusiv moms

L = Længde H = Højde

Renault Master T35

Skal du køre med tunge ting. Med en totalvægt på 3500 kg vil du kunne håndtere de fleste ting. Udstyret er det samme som de øvrige varianter.

Standardudstyr

Prisen starter fra

2,540 DKK
Service inkluderet serviceaftale tjek

Alle fremviste priser er eksklusiv moms

L = Længde H = Højde

Hvilke fordele får jeg ved leasing af Renault MASTER?

Vælger du leasing af Renault MASTER får du en veludviklet varebil, der kan tilpasses rigtig mange situationer. Både dens design, dens dimensioner og dens udstyr er sat sammen til løsninger, der tilgodeser næsten ethvert form for erhverv. På den måde kan du være sikker på at få alle fordelene ved en dynamisk varebil med leasing af Renault MASTER.

Vi vil derfor opliste nogle af dem her:

 • Størrelser i tre længder med muligheder for helt op til 14,8 kubikmeter i effektiv volumen til benyttelse i dagligdagen. Her har du med Renault MASTER også op til 1623 kg i brugbar lastkapacitet igen afhængig af variant og længde. Vigtigt er dog, at den længste version ikke er den version, der har den største brugbare lastkapacitet.
 • Gode muligheder for mobilt kontor med både en holder til device, en trådløs oplader hertil og et smart bord tæt på førersædet til at have det hele på.
 • Stort udvalg af motorer, hvor du kan få helt op til 180 hk og 400 nm til en god ydeevne med reduceret brændsstofforbrug.

Hvilke overvejelser bør jeg have i leasing af Renault MASTER?

Når du skal vælge den bedste kassebilsvariant til dine behov, er der mange faktorer, du med fordel kan overveje. Det kan handle både om størrelsen på selve bilen og lastrummet, udvalget af udstyr samt antallet af sæder og derudover også brændstoføkonomien. Her kan et større lastrum godt virke som om, at det kun er en god ting, men du ofrer for eksempel muligheden for flere sæder.

På samme tid kan en stor kassebil godt blive for uhåndterbar i små sidegader, hvis du regner med at udføre af- og pålæsning i bycentrum. Vi vil derfor opliste de helt centrale overvejelser, du kan gøre dig for at få mest ud af din leasing af Renault MASTER og dens mange muligheder:

 • Bilens primære formål kan for eksempel være at transportere tung eller stort gods, eller det kan være at skulle transportere flere personer samtidig og stadig have plads til værktøj. Din prioritering af bilens primære formål har stor betydning for, om du bør vælge varianten med flest kubikmeter plads, eller om du med fordel kan bruge flere sæder mod at få lidt mindre plads til gods.
 • Bilens sekundære formål kan være at fungere som mobilt kontor med ekstra funktionalitet omkring førersædet eller måske være ekstra beskyttet til hårdt føre. Skal du for eksempel bruge bilen i al slags føre er beskyttelse af undervognen vigtigt, mens tilslutning af device er essentielt i et mobilt kontor.
 • Jeres foretrukne måde at køre på, da komfort i forhold til eksempelvis varme i sæderne eller digitale muligheder som ekstra navigationskort kan være vigtige at overveje, når du vælger kassebil til leasing.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er prisen på leasing af en Renault Master?

Hos Kassebil.dk tilbyder vi leasing af en Renault MASTER fra kun 0,- pr. måned. Du kan beregne din konkrete pris ved hjælp af vores prisberegner. Vælg din variant og tilføj dit ekstraudstyr efter behov. Herefter vil du blive præsenteret for en pris. Har du behov for yderligere udstyr, tilføjes det ved at kontakte os.

Hvad er udbetalingen på en Renault Master?

Blandt de få i markedet tilbyder Kassebil.dk en lav udbetaling fra 0,- kr. på leasing af en Renault MASTER. Det er naturligvis nødvendigt, at du bliver kreditgodkendt, før at en endelig aftale kan indgås. Hvis du er i tvivl, om dit regnskab er stærkt nok, kan du altid kontakte os, så kan vi vurdere dit regnskab, før vi søger en kreditgodkendelse. Ved et stærkt regnskab er det bestemt muligt at undgå en udbetaling, dog kan det være svært at opnå 0 kr. i udbetaling ved et svagt regnskab.

Hvor lang leveringstid er der på en Renault Master?

Leveringstiden på en Renault MASTER kan variere. Er du interesseret i en speciallavet, kan der være helt op til 3 måneders levering. Dog oplever vi ofte leveringstider på kortere end 6 uger, og ved populære biler oplever vi ofte, at der står en i landet som kan straksleveres.

Minimer Sammenlign biler
Logo af Kassebil.dk
 • Åbningstider:
  Man - Fre
  09:00 - 17:00
 • Telefon:
 • CVR:
  41462582

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag vores seneste kampagnetilbud, tips og tricks og andre spændende nyheder.

© 2021 Kassebil.dk - en del af DNC Group.