Vi er ved at opdatere priser efter ny lov om bilafgifter. Kontakt os for korrekt pris.

VW Transporter Leasing

VW Transporter Leasing

Byg din egen VW Transporter leasingaftale, og få den bedste pris.
lave priser tjek
Priserne inkluderer service- og vedligeholdelsesaftale samt brændstofskort.
Nemt og gennemsigtigt tjek
Vælg mellem udstyrsmodellerne Kort, Lang, Kassevogn Kort med S63, Kassevogn Lang med S63.
direkte fra fabrikken tjek
Levering til døren direkte fra fabrikken.

Hvilke fordele har jeg ved leasing af en VW Transporter

Volkswagen har igennem 70 år hævet standarden for kassebiler med Transporteren. Den ikoniske varebil har vundet mange priser gennem tiderne. Blandt udmærkelserne hører ”Bedste firmabil”*) og ”Bedste varebil”). Hvis du vælger at lease en VW Transporter går du ikke galt i byen.

I en Transporter får du kvalitet. Super stabilt karrosseri, materialer med lang levetid og i lækker forarbejdning. Du får den nyeste bilelektronik, mulighed får fleksible opbygninger og den elektromekaniske servostyring. Servokonceptet understøtter føreren aktivt og adaptivt i nærmest alle kørselssituationer og udgør grundlaget for en lang række moderne førerassistentsystemer.

VW transporter kan håndtere det meste

Bilen kan have en stor last. Den er god i tæt trafik og med mange stop. Transporter Kassevogn giver dig praktisk hjælp i mange situationer. Med sin ekstra lave læssekant, anselige varerumshøjde og gennemtænkte fastgørelsesmuligheder byder den på perfekte arbejdsbetingelser.

Transporteren har idelle forudsætninger for individuelle ombygningsløsninger. Bilen har en enestående tilpasningsevne, når det kommer til ombygning. Det starter med et valg mellem to akselafstande og to taghøjder. Derudover findes der forskellige vægtklasser med en tilladt totalvægt op til 3,2 t. Og sidst, men ikke mindst, afstemmes undervognen også individuelt efter hver enkelt bil med justerbare fjedre, støddæmpere og stabilisatorer. Ens for alle biler er en anselig indvendig højde i varerummet, som er ideel til montering af reoler.

Det skal du vide før du vælger den rigtige VW Transporter 6,1 variant:

Varianter:

VW Transporter findes kun i to varianter. En kort og en lang. Det er modsætning til mange andre, hvor man får gradvist mere udstyr alt efter hvilken variant man vælger. Volkswagen har prioriteret at gøre det enkelt. Bilen har stadig masser af udstyr fra start af.

Kort model: Billængde 4.904

Lang model: Billængde 5.304

Varerumsstørelse:

Varerumstørrelses er forskellig fra den kort model til den lange.

Kort model: Den har et areal i m2 på 4,3. Det svare til 2 europapaller i 1.000 x 1.200 mm mål.

Lang model: Den har et areal i m2 på 5,0. Det svare til 3 europapaller i 800 x 1.200 mm mål.

Vælger du en lang model, har du også mulighed for at tilvælge højt tag. Højt tag vil øge antallet af kubikmeter i dit varerum.

Motorstørrelse

Du kan vælge en motorstørrelser fra 90 HK til 199 HK. Den mindre motor er den billigste hvorimod den største motor er den dyreste. Dit valg afhænger af dit forbrug. Alle Transporterne har en tilladt totalvægt på 3025 kg. Men hvis du har meget med ombord og en lille motor, vil du opleve at bilen trækker langsommere. Des vægt du har med jo større motor. Det samme gælder ved anhængertræk. Den tilladte anhængervægt varierer afhængigt af motorvarianten. Hvis du vælger en 150 HK går du sjældent galt i byen. Den trækker godt, og så kan den klare de fleste læs. 199 HK er for de helt store og tunge læs.

Gear type

Du får Transporteren både med manuelt og automatgear. Manuel gear er billigst og automatgear er dyrest. Med automatgear skal du som regel op i motorstørrelse. Med automatgear fås fra 150 Hk.

Teknologi

Volkswagen er med på noderne. Som standard får du allerede teknologi som Fartpilot inklusive hastighedsbegrænser, Sidevindsassistent, Airconditionanlæg med elektronisk regulering i førerkabine, Radio Composition Audio med TFT-display (monokromt) Airbag til fører og forsædepassager med frakobling af forsædepassagerens airbag, Sidespejl, med elektrisk indstilling og elopvarmet ogCentrallås med fjernbetjening og indvendig betjening.

Valg af ekstraudstyr på VW Transporter

Hvis du ønsker at opgradere din VW Transporter er der et væld af muligheder. Mulighederne ser du selve bilvariant siden, hvor du kan vælge til og fra. Du kan bl.a. andet vælge en af deres pakkeløsninger der indeholder forskelligt udstyr. Her er der typisk penge at spare samt at udstyret komplementere hinanden. Du kan også vælge enkelte ting som ekstra skydedør.

Er du i tvivl om noget?

En god ting er tjekke VW transporter brochure og prisliste. Her kan du indhente meget mere information, som du har brug for. Hvis det ikke lykkedes dig, står vi altid til rådighed. Vi har en direkte linje indtil VW.

Du får en aktuel pris på en aftale, du selv yderligere kan skræddersy. Vi mener, at en god handel altid sker på basis af tillid og troværdighed. Vores mål er derfor at gøre det så simpelt og gennemskueligt som muligt at handle med os. Det, synes vi, er ordentlighed og god virksomhed.

Vi går op i gennemsigtighed, og derfor kan du altid finde din samlede pris på vores hjemmeside - uden skjulte gebyrer og ubehagelige ekstraregninger.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er prisen på leasing af en VW Transporter?

Hos Kassebil.dk tilbyder vi leasing af en VW Transporter fra kun 0,- pr. måned. Du kan beregne din konkrete pris ved hjælp af vores prisberegner. Vælg din variant og tilføj dit ekstraudstyr efter behov. Herefter vil du blive præsenteret for en pris. Har du behov for yderligere udstyr, tilføjes det ved at kontakte os.

Hvad er udbetalingen på en VW Transporter?

Blandt de få i markedet tilbyder Kassebil.dk en lav udbetaling fra 0,- kr. på leasing af en VW Transporter. Det er naturligvis nødvendigt, at du bliver kreditgodkendt, før at en endelig aftale kan indgås. Hvis du er i tvivl, om dit regnskab er stærkt nok, kan du altid kontakte os, så kan vi vurdere dit regnskab, før vi søger en kreditgodkendelse. Ved et stærkt regnskab er det bestemt muligt at undgå en udbetaling, dog kan det være svært at opnå 0 kr. i udbetaling ved et svagt regnskab.

Hvor lang leveringstid er der på en VW Transporter?

Leveringstiden på en VW Transporter kan variere. Er du interesseret i en speciallavet, kan der være helt op til 3 måneders levering. Dog oplever vi ofte leveringstider på kortere end 6 uger, og ved populære biler oplever vi ofte, at der står en i landet som kan straksleveres.

Andre biler i samme størrelse

Minimer Sammenlign biler
Logo af Kassebil.dk
  • Åbningstider:
    Man - Fre
    09:00 - 17:00
  • Telefon:
  • CVR:
    41462582

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag vores seneste kampagnetilbud, tips og tricks og andre spændende nyheder.

© 2021 Kassebil.dk - en del af DNC Group.