/images/budgetbiler.jpg

Billigste varevogn: Her er de 3 bedste varebiler til prisen i 2023

Søger du en billig varebil? Så læs her og få økonomisk tips til dit næste valg af varebil. Vi har lavet analysen, så du kan se hvilken varebil som du skal vælge, hvis du vægter økonomi højest.

Når man investerer i en ny varebil, er der flere faktorer at overveje for at bestemme dens økonomiske levedygtighed. Dette inkluderer leasingomkostninger, den grønne ejerafgift, forsikringspræmier og brændstofeffektivitet. I denne guide vil du blive præsenteret for de 3 billigste varebiler, i henholdsvis lille-, mellem, og storeklassen.

Billigste leasing af varebil

Når det kommer til leasing er 3 nedenstående varebiler, de billigste i deres klasse:

Ford Transit Courier vinder som den mest prisvenlige varebil, i den lille klasse. Denne kompakte varebil har et overbevisende økonomisk prispunkt, hvilket gør den til et ideelt valg for erhvervsdrivende, der ønsker at optimere deres budget uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det skal dog nævnes at Ford Transit Courier størrelsesmæssigt er mindre end andre sammenlignlige biler i klassen. Hvis du søger lille varebil som er lidt større end Ford Transit Courier, er vinderen af den billigste lille varebil Opel Combo.

Opel Vivaro indtager førstepladsen i sin klasse når det kommer til leasingpris. Den kombinerer effektivitet og alsidighed og er ideel til erhvervsdrivende på udkig efter en overkommelig løsning til deres transportbehov. Vivaro er kendt for sin pålidelighed og funktionalitet i mellemklassen af varebiler.

Fiat Ducato er den billigste store varebil på markedet. Den tilbyder en imponerende kombination af økonomi og alsidighed, hvilket gør den til det ideelle valg for erhvervsdrivende, der ønsker at maksimere deres budget. Ducato er kendt for sin pålidelighed og funktionalitet i storklassen af varebiler.

Billigste driftsomkostninger

Driftsomkostninger inkluderer serviceudgifter, grøn ejerafgift, samt udgifter til brændstof. I denne guide sammenligner vi udelukkende dieselbiler, og ikke med el-varebiler som har en betydelig bedre driftsøkonomi. Er du interessere i at læse om el-varebiler kan du læse mere her