Hvem er Kassebil.dk?

Lær' os at kende. Inden du handler.
Det er vigtigt, at vide hvem man handler med. Læs her hvem vi er, hvad vores mission og værdier er.

Mød vores stiftere

Hver dag arbejder vi for at gøre din næste leasingoplevelse bedre.

En 100% digital biludbyder

Se din bil online
Når du kigger på varebiler hos os, foregår det online. Vi har fravalgt et showroom, hvor du kan besigtige vores varebiler fysisk. Til gengæld vil du opleve en digital platform som er yderst visuel og beskrivende, så du stadigvæk har en autentisk oplevelse, når du kigger efter ny varebil hos os.
Mød os online eller fysisk hos dig
Vi er en kontorløs virksomhed, som arbejder 100% remote, hvor alt intern og ekstern kommunikation foregår telefonisk eller på mail. Har man som kunde et ønske om en fysisk dialog, kommer vi gerne ud til kunden og præsenterer vores varebiler.
Visionen
Det skal være nemt og hurtigt at handle hos Kassebil.dk. Så klar var visionen, da vi hos Kassebil.dk valgte at introducere bilbranchen, for vores nye digitale leasingplatform. Vi vil være den førende digitale løsning for leasing af varebiler, hvor håndværkere og andre varebilskunder, kan handle varebiler nemt og hurtigt. Vi vil forandre den traditionelle måde at handle bil på, så kunden kan blive kørende i en varebil, med et minimum af input i forhold til tid og energi, og samtidig til en konkurrencedygtig pris.
Missionen
Vi vil tilbyde varebils kunder en enorm hurtig og god service. Dette ved at være til rådighed når kunden har behov for det. Vi vil med vores dedikerede team, tilbyde den bedste rådgivning og ekspertise, så kunderne er overbevist om at de har truffet det rigtige valg. Vi vil tilbyde kunderne en transparenthed, hvor ingenting er skjult, og hvor alt bureaukrati er holdt på et absolut minimum.
Hvorfor denne løsning?

Vi gør først og fremmest dette, fordi det digitale ligger så dybt i vores DNA. Vi har truffet beslutningen om at være kontorløse, for at tage det digitale til yderligere ekstremer, og forsøge at revolutionere den traditionelle arbejdsform.

Derudover har vores digitale tilgang mange sidegevinster i forhold til økonomi, tid og energi. Ved at fjerne omkostninger til et dyrt showroom, billager og kontorbygning, gør at vi spare en masse omkostninger til husleje, inventar, varelager, samt alt den vedligeholdelse som følger med. Det gør at vi ikke behøver at lægge disse omkostninger oveni i din leasingpris, hvorfor vi kan tilbyde de bedst mulige leasingpriser.

Dét at vi ikke har traditionelle åben- og lukketider, gør at vi kan være der, når kunden har brug for det. Vi er til rådighed alle dage, for at give dig en hurtig betjening, så du ikke skal bruge tid og energi på at afsøge markedet fysisk, og vente flere dage på at modtage et leasingtilbud.

Logo af Kassebil.dk
  • Åbningstider:
    Man - Fre
    09:00 - 17:00
  • Telefon:
  • CVR:
    41462582

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag vores seneste kampagnetilbud, tips og tricks og andre spændende nyheder.

© 2021 Kassebil.dk - en del af DNC Group.