Ofte stillede spørgsmål

Er der serviceaftale med i tilbuddet?

Alle vores tilbud er inklusiv serviceaftale hos autoriserede værksteder. Serviceaftalen er en bred samarbejdsaftale, som sikrer at du har kort afstand til service, uanset hvor i landet du befinder dig.

Er priserne inklusiv moms?

Alle vores fremviste priser er eksklusiv moms.

Har I et showroom eller kontor?

Vi eksisterer udelukkende online, og har derfor hverken et showroom eller et kontor. Det betyder at vores hjemmeside fungerer som vores showroom, og vores daglige arbejde foregår 100% remote. Det gør vi for at holde vores omkostninger lave, så vi kan tilbyde den billigst mulige leasingaftale på vores kassebiler.

Hvad med bilens garanti?

Leaser du din kassebil hos os, er du fuldstændig dækket af garantien, så du trygt og sikkert kan være kørende, uden at skulle frygte for motor- og konstruktionsfejl.

Hvilken type leasing tilbyder i?

Hos Kassebil.dk tilbyder vi både operationel og finansiel leasing. Alle vores aftaler er inklusiv serviceaftale, hvor vi samarbejder med værksteder i hele landet. Herudover tilbyder vi også forsikring, så du slipper for bekymringer om skader. Når din leasingperiode udløber, afleverer du blot bilen tilbage til os.

For mange mindre virksomheder giver det bestemt også mening, at lave en såkaldt finansiel leasing. En finansiel leasing betyder, at du som køber/leasingtager er forpligtet til at købe bilen fri, når leasingperioden udløber. Ved finansiel leasing vil du blive oplyst en restværdi, som er den pris som bilen skal købes til efter endt leasingperiode

Hvordan modtager jeg min kassebil?

Bilen bliver leveret direkte til dig, på en ladvogn. Levering kan ske i hele landet, om det er Jylland, Fyn eller Sjælland.

Logo af Kassebil.dk
  • Åbningstider:
    Man - Fre
    09:00 - 17:00
  • Telefon:
  • CVR:
    41462582

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag vores seneste kampagnetilbud, tips og tricks og andre spændende nyheder.

© 2021 Kassebil.dk - en del af DNC Group.