Vi er ved at opdatere priser efter ny lov om bilafgifter. Kontakt os for korrekt pris.

Renault TRAFIC Leasing

Renault TRAFIC Leasing

Byg din egen Renault TRAFIC leasingaftale, og få den bedste pris.
lave priser tjek
Priserne inkluderer service- og vedligeholdelsesaftale samt brændstofskort.
Nemt og gennemsigtigt tjek
Vælg mellem udstyrsmodellerne T29, T27.
direkte fra fabrikken tjek
Levering til døren direkte fra fabrikken.

Renault Trafic T27

Standardudstyr

Prisen starter fra

1,980 DKK
Service inkluderet serviceaftale tjek

Alle fremviste priser er eksklusiv moms

L = Længde H = Højde

Renault Trafic T29

Varevognen Renault TRAFIC er en af Danmarks mest leasede kassebiler. Du får en rummelig og alsidig bil med et relativt meget standardudstyr. En elegant bil, der kører rigtig godt med den nye dieselmotor.

Standardudstyr

Prisen starter fra

2,060 DKK
Service inkluderet serviceaftale tjek

Alle fremviste priser er eksklusiv moms

L = Længde H = Højde

Hvilke fordele får jeg ved leasing af Renault TRAFIC

Med leasing af Renault TRAFIC får du en hel del valgmuligheder, hvor du blandt andet kommer til at kunne vælge mellem versioner med forskellige højde, længde og udstyr i forhold til hinanden. Vi oplister derfor nogle af fordelene ved Renault TRAFIC her:

 • Rene linjer i et design, der giver et indtryk uden at være for meget. Her har den indvendigt kendetegnene fra en personbil, så du både kan føle dig godt tilpas og en smule hjemme i førersædet.
 • Gode størrelser at vælge imellem. Med mulighed for op til 8,6 kubikmeter effektiv volumen, som er den volumen, du reelt kan bruge til transport af gods. Her har du også mulighed for en nyttelast på op til 1266 kg, og TRAFIC kan vælges i to forskellige længder på 5 meter og 5,4 meter.
 • Stærk ydeevne med motoren Diesel 2.0L, som er en ny såkaldt 5. generationsmotor. Den har mere effekt med hele +25hk og samtidig reduceret brændstofforbrug og mindsket CO2 udledning.

Hvilke overvejelser bør jeg have v. leasing af Renault TRAFIC?

Skal du igang med leasing af Renault TRAFIC eller enhver anden kassebil, er der i første omgang en del, du bør overveje, inden du foretager dit valg. Her er kassebilens størrelse, udstyrsmuligheder, antal sæder og brændstoføkonomi vigtige elementer, du med fordel kan overveje.

Generelt kan et stort varerum for eksempel altid virke som en fordel, men du ofrer samtidig en del manøvredygtighed. Det kan være et problem, hvis du regner med at skulle manøvrere igennem små sidegader inde i et bycentrum for af- eller pålæsning. Dine prioriteringer, når det gælder kassebilen, kan derfor være ret vigtige for den måde, du kan bruge bilen på.

Vi vil derfor opliste nogle forskellige faktorer, du kan have med i overvejelserne i forhold til leasing af Renault TRAFIC:

 • Kassebilens primære formål, hvor du kan overveje, om kassebilen generelt skal bruges til mange kubikmeter gods og meget tunge varer, eller om den i højere grad skal kunne transportere flere personer ad gangen med plads til eksempelvis værktøj. Her kan forskellen i din prioritering være, om du vælger varianten med det største varerum eller varianten med flest sæder i.
 • Kassebilens sekundære formål, hvor du kan overveje, om kassebilen også skal kunne være et form for mobilt kontor på farten, eller om du får brug for at kunne køre igennem flere forskellige slags terræn. Her kommer teknologiske muligheder for tilkobling af et device for eksempel til gode i et mobilt kontor, mens du ved nogle varianter kan vælge tilbehør for bedre at kunne køre i al slags føre.
 • Jeres foretrukne måde at køre i bil på, hvor du kan prioritere for eksempel ekstra komfort eller ekstra digitale muligheder. Det kan være i forbindelse med navigation eller fartpilot med mere.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er prisen på leasing af en Renault Trafic?

Hos Kassebil.dk tilbyder vi leasing af en Renault TRAFIC fra kun 0,- pr. måned. Du kan beregne din konkrete pris ved hjælp af vores prisberegner. Vælg din variant og tilføj dit ekstraudstyr efter behov. Herefter vil du blive præsenteret for en pris. Har du behov for yderligere udstyr, tilføjes det ved at kontakte os.

Hvad er udbetalingen på en Renault Trafic?

Blandt de få i markedet tilbyder Kassebil.dk en lav udbetaling fra 0,- kr. på leasing af en Renault TRAFIC. Det er naturligvis nødvendigt, at du bliver kreditgodkendt, før at en endelig aftale kan indgås. Hvis du er i tvivl, om dit regnskab er stærkt nok, kan du altid kontakte os, så kan vi vurdere dit regnskab, før vi søger en kreditgodkendelse. Ved et stærkt regnskab er det bestemt muligt at undgå en udbetaling, dog kan det være svært at opnå 0 kr. i udbetaling ved et svagt regnskab.

Hvor lang leveringstid er der på en Renault Trafic?

Leveringstiden på en Renault TRAFIC kan variere. Er du interesseret i en speciallavet, kan der være helt op til 3 måneders levering. Dog oplever vi ofte leveringstider på kortere end 6 uger, og ved populære biler oplever vi ofte, at der står en i landet som kan straksleveres.

Minimer Sammenlign biler
Logo af Kassebil.dk
 • Åbningstider:
  Man - Fre
  09:00 - 17:00
 • Telefon:
 • CVR:
  41462582

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag vores seneste kampagnetilbud, tips og tricks og andre spændende nyheder.

© 2021 Kassebil.dk - en del af DNC Group.