Vi har netop lanceret Hellocar.dk 🎉Find din næste personbil her. Til privat og erhverv.

Besøg Hellocar.dk

El-varebiler | Den store grønne guide om elvarevogne - 2023

/images/elbilladning.jpg

El-varebiler | Den store grønne guide om elvarevogne - 2023

Hvis du er begyndt at overveje, om din næste varevogn skal køre på el, så Læs her om en grøn løsning er det rigtige for dig. Flere og flere erhvervsdrivende er begyndt at tilvælge den grønne variant af deres yndlingsvarevogn, når det er tid til at skifte ud. Derfor har vi lavet denne artikel, der italesætter nogle af de største for fordele ved at skifte til en 100% elektrisk kassebil.

  1. Fuld "tank" over natten

En af de helt store fordele, vi hører fra folk, der er skiftet til el, er, at de ikke længere skal på det ellers obligatoriske tankbesøg. De fleste elbiler kan oplade fuldt over natten, så du altid kan starte dagen på et fuldt batteri.

  1. Intet gearskift

Tiden med at skifte gear er fortid. I en elektrisk varevogn oplever du momentum allerede fra det første sekund, du trykker på speederen

  1. Lav registreringsafgift

Det er ikke kun ved at undvære benzin eller diesel, at der er mange penge at hente ved at skifte til en elektrisk varevogn. Frem til 2025 vil du nemlig få en ekstra høj rabat på registreringsafgiften

  1. God for miljøet (og din virksomhed)

Der er ingen tvivl om, at en elbil er langt bedre for miljøet end en tilsvarende fossilbil. Flere studier af elbilers livscyklus, heriblandt Klimarådets egne undersøgelser, har vist, at bilerne udleder ca den halve mængde CO2 sammenlignet med deres fossile familiemedlemmer. Herudover er der også den fordel, at din virksomhed er med til at sende et miljøbevidst signal dine kunder og omverden.

  1. Ro i kabinen

En varebil, der kører på el, er meget støjsvag. Det skyldes, at bilens batteri ikke genererer samme mængde støj, som vi kender det fra varebiler med forbrændingsmotorer.

Hvis du har spørgsmål eller er på udkig efter en helt bestemt varevogn, så kontakt os endelig her på siden eller på [email protected]. Du skal også være velkommen til at følge os på vores Facebook-side. Det kan du gøre lige her.