Leasing af varevogne, varebiler og kassevogne

– beregn din pris med det samme
Her kan du se din pris på leasing af varevogn. Det er ganske let. Vælg din bil og beregn din leasingydelse.

Billig varevogn leasing tilbud

Er du på udkig efter et billigt varevogns leasing tilbud? Kassebil.dk ikke et dårligt sted at starte. Vi tager mindre i avance end andre bil forretninger. Det kan vi tillade os, fordi vi ikke har en fysisk forretning. Vi har små omkostninger, og det kommer vores kunder til gode.

Det kan være at du har set billigere priser. Og der er måske enkelte tilbud, der kan hamle op med os, men det er sjældent. Hvis du ser et billig leasing tilbud, så se hvad tilbuddet indeholder. Er det med registreringsafgift? Det ikke unormalt at forhandlere fjerner registreringsafgiften for at få prisen til at se billigere ud. Men den skal betales. Sådan er der så mange ting. Hos Kassebil.dk opfordre vi vores kunder til at kigge sig lidt omkring, hvis de har tiden. Vi vil meget gerne være med til at fortolke varevognstilbuddet.

kassebil på vej

Populære modeller og mærker inden for leasing af varevogne

Hos Kassebil.dk forhandler vi flere bilmærker som vi får via Leaseplan bl.a. Mercedes, Ford, Renault, Peugeot. Det vil sige, at du nemt kan sammenligne varevogne fra de mest populære bilmærker. Vi tilføjer løbende flere bilmærker, så bliv ikke skræmt væk hvis du ikke finder dit ønskede bilmærke. Kontakt os i stedet og lad os undersøge, om vi kan levere din ønskede bil. Læs mere om de bilmærker du kan lease hos os:

Peugeot varevogn leasing

Peugeot er endnu et klassisk, fransk bilmærke. I 1889 producerede Peugeot deres første bil, og siden hen er det kun gået én vej for Peugeot, der i dag producerer glimrende person- og varebiler. Med fem Peugeoter at vælge imellem, kan du uden tvivl finde en tilfredsstillende Peugeot hos Kassebil.dk. Vi må selvfølgelig fremhæve Peugeot Partner, der både vandt prisen International Van of the Year og Årets Varebil i Danmark i 2019. Derudover tilbyder vi Peugeot Expert og Peugeot Boxer som leasing muligheder.

Renault varevogn leasing

Renault er et fransk bilmærke, der blev grundlagt i 1898 af Louis Renault og hans brødre Marcel og Fernand. I dag drives Renault gennem en alliance med Nissan Motor, og Renault har en stor aktieandel i Nissan og vice versa. Kassebil.dk tilbyder tre slags Renault varevogne, der hver især er i høj klasse. Renault Kangoo er den mindre og mest handy bil, mens Renault TRAFIC og Renault MASTER er betydeligt større biler.

Mercedes varevogn leasing

Mercedes er nok et af de allermest ikoniske bilmærker, der findes. Og den dag i dag leverer det tyske mærke stadig person- og varebiler af meget høj kvalitet. Mange snakker om tyskernes grundighed og ordentlighed, og det skinner i den grad igennem, når det kommer til biler fra Mercedes. Hos Kassebil.dk kan du vælge mellem tre forskellige varevogne, der har forskellige kendetegn og fordele: Mercedes Citan er en mindre og vaks varevogn, der er oplagt til eksempelvis elektrikeren, der ikke skal køre med lange lægter og andre materialer. Mercedes Vito er en større varevogn med en større kapacitet. Og hvis der behov for en stor og rigtig stærk varevogn, kan vi tilbyde Mercedes Sprinter.

Ford varevogn leasing

Ford er et amerikansk bilmærke med hovedsæde i Michigan i USA, der blev grundlagt i 1903. Siden sin begyndelse har Ford været synonym med kvalitet og høj køreglæde, og det kendetegner også bilerne i dag. Kassebil.dk er stolte af at kunne tilbyde Ford Transit Connect, Ford Transit Custom og Ford Transit som leasing muligheder. Her er tale om tre af de absolut mest populære kassevogne på markedet, der kan dække alle former for behov.

Leasing af varevogn og varebil uden udbetaling

Der er stor efterspørgsel på leasing af varevogn uden udbetaling. Det tilbyder vi også.

Du skal dog være opmærksom på at, for at blive kreditgodkendt, kan leasingselskabet kræve en udbetaling. Det betyder at man ikke bare bliver automatisk godkendt. Det kan også ske at du skal stå som selvskyldnerkaution for at blive godkendt.

Virksomheder der har mange år bag sig, har lettere ved at blive kreditgodkendt til leasing uden udbetaling. Nyopstartet enkeltmandsselskaber har vanskeligere ved det. Men det er bestemt muligt ved selvskyldnerkaution og en fin årsopgørelse.

Leasing af varevogn til erhverv

Selvom vi slår på at være fokuseret mod erhvervsleasing, så tilbyder vi naturligvis også varebiler til andre brancher. Det kan være, du har et behov for det, man kalder en “Pizzabil”, såsom en Renault Kangoo, selvom din virksomhed eksempelvis arbejder med hjemmehjælp eller catering. Vigtigst af alt er det at du har et behov for en “større” firmabil, til en billig og gennemsigtig pris. Vi har nemlig prismatch. Ja, du læste rigtigt – vi tilbyder prismatch, dvs. hvis du har et tilbud fra en anden forhandler, så matcher vi prisen.

en kassevogn kører

Det skal du få styr på inden

Når du skal vælge din varevogn hos os, starter du med at vælge den model, du ønsker. Herefter vil du typisk få et valg på mellem 5 og 30 varianter. Det er her, det måske kan blive lidt svært at vælge. Men det vigtigste er at du overvejer, hvilke behov du har til din kommende leasede kassebil. Her er nogle punkter, som du skal tænke over:

 • Hvilke dimensioner skal varevognen have? Skal den være kort og høj eller lang og lav?
 • Skal du have automatgear eller manuelt gear?
 • Har du præferencer i forhold til hvor mange hestekræfter din kassebil skal have?
 • Hvilket ekstraudstyr har du brug for? Får du ikke valgmuligheden for lige netop det du har brug for, så giv os et kald, det kan vi fikse!
 • Skal din varevogn køre på diesel, benzin eller måske endda el?
 • Er det vigtigt, at din kassebil kører langt på literen?
 • Hvilken udstyrspakke skal du have? Vi har rangeret dem således, at du nemt kan se hvilken udstyrspakke der indeholder mest.

Hvis du ønsker at få hjælp til dette. Så prøv vores bilvejledning her

Vil du modtage vores tilbudspriser?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret.

Få besked når vi har kampagner.

Vi passer på dine data. Læs vores Privatlivspolitik

L & H - hvad betyder det?

Når det kommer til valget af dimensionerne bliver der i varevogns-verdenen brugt termerne “L” og “H”. Har du eksempelvis behov for en kort varevogn, skal du lede efter varianterne med navnet “L1”, hvor en “L2” vil betyde at den er længere end en “L1”. Det samme gør sig gældende for højden. Det vil sige, at hvis du har brug for en høj men kort varebil, så skal du lede efter en “L1H2”. Nogle modeller vil have flere størrelser at vælge imellem, det kan eksempelvis være “L2H4”. De specifikke mål, kan du blive nødsaget til at undersøge hos producentens beskrivelser. Vi forsøger så vidt muligt at matche produktbeskrivelserne fra producenterne, så du kan finde nøjagtigt den varebil du har fundet hos producenten, hos os.

tjekliste

Overtagelse af leasing og køb efter endt aftale

Ja, du kan som godt overtage en eksisterende leasingaftale. Det kaldes et debitorskifte. Leasingselskabet skal godkende overtagelsen. Det er ikke alle leasingselskaber, der tilbyder dette. Den nye leasingtager skal kunne bevise at virksomheden er istand til at betale sine forpligtigelser. Desuden vil der typisk blive pålagt at gebyr. Men igen. det er ikke alle leasingselskaber, hvor det er muligt.

Hvis du vælger leasing af varevogn, varebil og kassevogn hos Kassebil.dk, tilbyder vi at købe kassebilen tilbage fra dig, når leasingaftalen udløber.

Logo af Kassebil.dk
 • Åbningstider:
  Man - Fre
  09:00 - 17:00
 • Telefon:
 • CVR:
  41462582
 • Samarbejdspartner til

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag vores seneste kampagnetilbud, tips og tricks og andre spændende nyheder.

© 2020 Kassebil.dk - en del af DNC Group.