Leasing af varevogn
Find din næste varevogn hos Kassebil.dk

Leder du efter en varevogn, du kan lease? Og frygter du, det bliver besværligt og bøvlet? Bare rolig!

Få besked når vi har kampagner.

Vi passer på dine data. Læs vores Privatlivspolitik

Find din næste varevogn,
kassevogn eller varebil her

Kært barn har mange navne

Varevogn, kassevogn, varebil, eller kassebil. De fire navne er egentlig en betegnelse for det samme. Hos Kassebil.dk er du velkommen til at kalde det, hvad du vil. Vi ved, hvad du mener. Som du sikkert har regnet ud, tilbyder vi leasing af varevogne, varebiler og kassevogne.

Populære modeller og mærker inden for leasing af varevogne

Hos Kassebil.dk forhandler vi flere bilmærker bl.a. Mercedes, Ford, Renault, Peugeot. Det vil sige, at du nemt kan sammenligne varevogne fra de mest populære bilmærker. Vi tilføjer løbende flere bilmærker, så bliv ikke skræmt væk hvis du ikke finder dit ønskede bilmærke. Kontakt os i stedet og lad os undersøge, om vi kan levere din ønskede bil.

Læs mere om de bilmærker du kan lease hos os:

kassebil på vej
Peugeot
Peugeot er endnu et klassisk, fransk bilmærke. I 1889 producerede Peugeot deres første bil, og siden hen er det kun gået én vej for Peugeot, der i dag producerer glimrende person- og varebiler. Med fem Peugeoter at vælge imellem, kan du uden tvivl finde en tilfredsstillende Peugeot hos Kassebil.dk. Vi må selvfølgelig fremhæve Peugeot Partner, der både vandt prisen International Van of the Year og Årets Varebil i Danmark i 2019. Derudover tilbyder vi Peugeot Expert og Peugeot Boxer som leasing muligheder.
Renault
Renault er et fransk bilmærke, der blev grundlagt i 1898 af Louis Renault og hans brødre Marcel og Fernand. I dag drives Renault gennem en alliance med Nissan Motor, og Renault har en stor aktieandel i Nissan og vice versa. Kassebil.dk tilbyder tre slags Renault varevogne, der hver især er i høj klasse. Renault Kangoo er den mindre og mest handy bil, mens Renault TRAFIC og Renault MASTER er betydeligt større biler.
Ford
Ford er et amerikansk bilmærke med hovedsæde i Michigan i USA, der blev grundlagt i 1903. Siden sin begyndelse har Ford været synonym med kvalitet og høj køreglæde, og det kendetegner også bilerne i dag. Kassebil.dk er stolte af at kunne tilbyde Ford Transit Connect, Ford Transit Custom og Ford Transit som leasing muligheder. Her er tale om tre af de absolut mest populære kassevogne på markedet, der kan dække alle former for behov.
Mercedes
Mercedes er nok et af de allermest ikoniske bilmærker, der findes. Og den dag i dag leverer det tyske mærke stadig person- og varebiler af meget høj kvalitet. Mange snakker om tyskernes grundighed og ordentlighed, og det skinner i den grad igennem, når det kommer til biler fra Mercedes. Hos Kassebil.dk kan du vælge mellem tre forskellige varevogne, der har forskellige kendetegn og fordele: Mercedes Citan er en mindre og vaks varevogn, der er oplagt til eksempelvis elektrikeren, der ikke skal køre med lange lægter og andre materialer. Mercedes Vito er en større varevogn med en større kapacitet. Og hvis der behov for en stor og rigtig stærk varevogn, kan vi tilbyde Mercedes Sprinter.
Hvordan fungerer det?

Når du klikker dig ind på en given kassevogn, kan du nemt se den månedlige leasingydelse med det ekstraudstyr du har behov for. Vi har nemlig udviklet en prisberegner, så du selv kan sammensætte din leasingaftale, som du har behov for, hvad end du har brug for anhængertræk, tagbøjler eller endda liftsystem, som vi tilbyder at montere i bilen for dig.

Det kan også være, du har specifikke ønsker til, at det skal være en rød eller sort kassebil, det tilbyder vi nemlig også. Herudover styrer du også selv, om du vil modtage din varevogn uden betaling eller hvilken udbetaling du gerne vil lægge - enten 0 kr., 15.000 kr. eller 25.000 kr. Bemærk at vi også kan tage imod din gamle, brugte varevogn, hvis du overvejer at skifte den ud.

Erhvervsleasing og meget andet

Selvom vi slår på at være fokuseret mod håndværkerleasing, så tilbyder vi naturligvis også varebiler til andre brancher. Det kan være, du har et behov for det, man kalder en "Pizzabil", såsom en Renault Kangoo, selvom din virksomhed eksempelvis arbejder med hjemmehjælp eller catering. Vigtigst af alt er det at du har et behov for en "større" firmabil, til en billig og gennemsigtig pris. Vi har nemlig prismatch. Ja, du læste rigtigt - vi tilbyder prismatch, dvs. hvis du har et tilbud fra en anden forhandler, så matcher vi prisen.

Leasing af varevogn - det skal du få styr på inden

Når du skal vælge din varevogn hos os, starter du med at vælge den model, du ønsker. Herefter vil du typisk få et valg på mellem 5 og 30 varianter. Det er her, det måske kan blive lidt svært at vælge. Men det vigtigste er at du overvejer, hvilke behov du har til din kommende leasede kassebil. Her er nogle punkter, som du skal tænke over:

tjekliste
  • Hvilke dimensioner skal varevognen have? Skal den være kort og høj eller lang og lav?
  • Skal du have automatgear eller manuelt gear?
  • Har du præferencer i forhold til hvor mange hestekræfter din kassebil skal have?
  • Hvilket ekstraudstyr har du brug for? Får du ikke valgmuligheden for lige netop det du har brug for, så giv os et kald, det kan vi fikse!
  • Skal din varevogn køre på diesel, benzin eller måske endda el?
  • Er det vigtigt, at din kassebil kører langt på literen?
  • Hvilken udstyrspakke skal du have? Vi har rangeret dem i stjerner, så du nemt kan se hvilken udstyrspakke der indeholder mest.

Vil du modtage vores tilbudspriser?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret.

Få besked når vi har kampagner.

Vi passer på dine data. Læs vores Privatlivspolitik

L & H - hvad betyder det?

Når det kommer til valget af dimensionerne bliver der i varevogns-verdenen brugt termerne "L" og "H". Har du eksempelvis behov for en kort varevogn, skal du lede efter varianterne med navnet "L1", hvor en "L2" vil betyde at den er længere end en "L1". Det samme gør sig gældende for højden. Det vil sige, at hvis du har brug for en høj men kort varebil, så skal du lede efter en "L1H2". Nogle modeller vil have flere størrelser at vælge imellem, det kan eksempelvis være "L2H4". De specifikke mål, kan du blive nødsaget til at undersøge hos producentens beskrivelser. Vi forsøger så vidt muligt at matche produktbeskrivelserne fra producenterne, så du kan finde nøjagtigt den varebil du har fundet hos producenten, hos os.

tjekliste

Skal vi hjælpe med at finde den rigtige varevogn, du kan lease?

Er du nystartet håndværker eller har du blot svært ved at finde ud af hvilken model eller variant, der vil være passende til dit behov? Så tøv ikke med at kontakte os på +45 71 96 73 73. Så kan vi rådgive nøjagtigt om, hvilken varebil der giver mening for dig at lease. Det kan vi tillade os at sige, fordi vores specialister har mange års erfaring med at rådgive håndværkere og andre erhvervsdrivende i, hvilken varevogn der matcher bedst til deres behov.

Når det kommer til valget af det rigtige bilmærke, så er det i dag langt anderledes end det var for nogle år siden. Alle producenter tilbyder i dag, rigtig fine varebiler og der er ikke den store forskel i hvilke muligheder for udstyr der er, som der var i gamle dage.

Det samme gælder, når det kommer til garanti. Nissan er for eksempel i dag blandt nogle af de eneste, der tilbyder 5 års garanti på deres varebiler. Dog er de heller ikke i samme prisniveau, som de var i gamle dage. Vi tilbyder eksempelvis en Ford Transit Custom billigere end en tilsvarende Nissan NV300, og en Ford kan man aldrig gå i galt i byen med.

Det er noget, som de danske håndværkere også kan skrive under på. For statistikken fra De Danske Bilimportører viser, at det også var den klart mest solgte model i 2019. Vi mener, at når det kommer til valget af bilmærke, så er det typisk en følelse man har til et bestemt mærke. Nogle har altid kørt Renault og foretrækker derfor at lease en Renault TRAFIC. Andre foretrækker Ford Transit, fordi det er amerikansk eller Peugeot Expert, fordi det er fransk. Der kan være adskillige årsager, men vi kan forsikre jer om, at alle bilmærkerne tilbyder fornuftige varebiler.

Vi køber gerne din kassevogn tilbage

Vælger du Kassebil.dk

Hvis du vælger at lease din næste varevogn hos Kassebil.dk, tilbyder vi at købe kassebilen tilbage fra dig, når leasingaftalen udløber. På den måde undgår du selv at skulle lege bilforhandler.

Vi går meget op i, at vores kunder er tilfredse, og du skal derfor ikke være overrasket, hvis vi ringer dig op iløbet af din leasingaftale. Det gør vi udelukkende for at høre, om du er tilfreds med din leasing. Vi tror på, at gennemsigtighed, en god service og rådgivning ikke behøver at være på bekostning af prisen.

Vi leverer din varevogn i hele Danmark

Jylland eller Fyn, Sjælland eller Falster, København eller Esbjerg.

Uanset hvor du bor leverer vi din varevogn gratis til din adresse. Skulle du have nogen spørgsmål, eller vil du gerne have rådgivning så står vi altid til rådighed på både e-mail og telefon. Hvis du gerne vil modtage vores nyheder, det kan være tips og tricks eller gode tilbud så indtast din e-mail i footeren af vores hjemmeside. Bare rolig vi lover ikke at sende dig ligegyldige eller for mange e-mails.

Logo af Kassebil.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag vores seneste kampagnetilbud, tips og tricks og andre spændende nyheder.

Kassebil.dk - en del af Jeppesen Biler ApS.